4 könyv, amit el kell olvasnod decemberben

Idén karácsonykor segíts egy kicsit a karácsonyi manónak és mutasd meg neki ezt a listát, hogy biztosan a legmenőbb könyv kerüljön a fa alá.

4 könyv, amit el kell olvasnod decemberben

Ákody Zsuzsa: Lélekrablók

Kunigunda és Gyurka, egy fiú és egy lány, akiknek fiatal koruk ellenére is sok traumán kellett már átesniük. Mindketten különös életutat választanak maguknak, amit aztán kénytelenek megkérdőjelezni a szerelem érzése miatt. Kunigunda rideg és számító személyiségét kell, hogy feladja, azonban Gyurkának egy ennél is komolyabb döntést kell meghoznia.
Atlantic Press Kiadó, 3490 Ft

Tana French: A vétkes

Antoinette Conway nyomozó munkája korántsem olyan, mint amilyennek gyerekkorában elképzelte. Annyira elege van már, hogy lassan kezd kiégni, amikor végre egy egészen izgalmas ügy kerül a kezei közé. Mindenki azt várja el tőle, hogy tartóztassa le a gyilkost, azonban ő kételkedik benne, hogy ki is a tettes valójában. Ha igaza van fellendülhet a karrierje, de ha nem, akkor kettétörhet.

Művelt Nép Könyvkiadó, 3990 Ft

Raphaelle Giordano: Az a nap, amikor az oroszlánok salátát fognak enni

A harmincas éveiben járó Romane azért hozza létre terápiás csoportját, hogy a dühös és nehezen alkalmazkodó emberek hozzáállásán változtasson. Egy egészen különleges eset is az útjába akad: Maximilian Vogue. Az elképesztően egoista sráccal eléggé meggyűlik a baja Romane-nek, viszont kiderül, hogy nem reménytelen eset.
Művelt Nép Könyvkiadó, 3590 Ft 

Maude Gabrielson, Alix de Moussac: Lányok nagy divatkönyve

Rajongsz a divatért és érdekel a története? Sőt, néhány stílusleckét is eltanulnál a legnagyobb tervezőktől? Akkor ez a te könyved, hiszen még arra is választ kaphatsz, hogyan áll össze egy kollekció vagy éppen milyen ruhákkal turbózd fel a gardróbod a tökéletesen variálható szettekért.
Könyvmolyképző Kiadó, 3999 Ft