4 lány kipróbálta Kylie Jenner cicitrükkjeit

Kylie minden testrészét rajongók milliói irigylik, viszont most legalább az egyikről elárulta, hogy mitől néz ki ennyire szexin.

4 lány kipróbálta Kylie Jenner cicitrükkjeit
Kylie Jenner szája akár külön nevet is kaphatna, annyit beszélnek róla a fanok, pláne, amióta a celeblány fura dolgokat művel vele. Legutóbb azonban a mellei kerültek középpontba, amikről elárulta, hogy egy Victoria’s Secret csodamelltartónak köszönhetően mutatnak mindig top 10-esen a felsőkben. Ezen felbuzdulva néhány lány különböző kosármérettel kipróbálta a Jenner titkot és elárulták, hogy nekik mennyire jött át a cicitipp.

75A

“Őszintén szólva imádom, hogy kisebb a cicim, de vicces volt látni, hogy hirtelen milyen nagyok lettek. Nagyon fura érzés volt, hogy most két cickó van ott, ahol eddig nem nagyon éreztem semmit.”

75B

“Egyértelműen látványosabb volt a dekoltázsom, de annyira nekifeszült a melltartó szivacsa a mellemnek, mintha rámdobtak volna egy kanapét. Ha ez Kylie titka, akkor én inkább passzolom.”

75D

“Alapból is elég nagyok a melleim, ezért nem nagyon szoktam szivacsos melltartót hordani. Elég beszédes a hatás, de nem hinném, hogy a mindennapokban képes lennék ennyire szexi dekoltázzsal közlekedni. Ehhez minimum Kylie-nak kell lenni.”

70A

“Annyira kicsik a melleim, hogy már elfogadtam, hogy sosem lesz két kis gömb a mellkasomon. Viszont ezzel a melltartóval legalább egy kis árnyékot elértem, ami nem biztos, hogy megérte figyelembe véve, hogy annyira összenyomott a melltartó, hogy attól rettegtem kipotyognak a mellbimbóim.”

Még több

Divat