Filmek, amik szuperré teszik az estédet

Ma este lazítani szeretnél? Válassz egy szuper filmet a listánkról és dőlj le a kanapéra!

Filmek, amik szuperré teszik az estédet

Agymanók, (Cool, 20:50)

Valld be, hogy te is kíváncsi vagy, mi zajlik mondjuk a pasid fejében? Ebből a filmből most megtudhatod, mi zajlik benne! A legjobb pedig az, hogy szuper vicces is a sztori és irtó aranyosak a kis manók!

Hamupipőke, (Viasat3, 18:55)

Neked is ez volt a kedvenc gyerekkori meséd? Csekkold le az előszereplős változatát is! Ha esetleg nem teljesen emlékeznél a sztorira, akkor kicsit felfrissítjük. A kedves Ella papája meghall és gonosz mostohája megkeseríti az életét, azonban egy nap találkozik a herceggel, akivel szinte rögtön egymásba szeretnek!

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres, (TV2, 22:00)

Mike és Dave szinte minden családi partit elrontanak, azonban lánytesójuk lagziját nem szeretnék, ezért elhatározzák, hogy 2 nagyon cuki lányt keresnek, akik elkísérik őket. Azonban sikerül még maguknál is nagyobb bajkeverőket vinni a lagziba.

Bosszúállók: Ultron kora, (Viasat3, 21:00)

A pasid is csatlakozni szeretne hozzád? Akkor nézzétek meg ezt az izgalmakkal teli szuperhősös filmet! Akciójelenetekből nem lesz hiány az tuti és hidd el te is nagyon élvezni fogod most ezt a részt, amiben most Ultron akarja elpusztítani a földet!

Még több

Divat