Világhírű énekes lehet az X-Faktor mentorából?

Elképesztően jól teljesít a dala a legelismerőbb amerikai slágerlistán!

Világhírű énekes lehet az X-Faktor mentorából?

Redics Gigi elképesztően sikeres, hiszen miután megnyerte a Megasztárt, rengeteg slágerlistás dalt adott ki, most pedig az X-Faktor mentoraként is egyre nagyobb eredményeket ér el. Most pedig úgy tűnik, hogy a tengerentúli siker is összejöhet neki, hiszen az egyik legmenőbb slágerlistán, szuperül kezdett a dala!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Úristen!!! 😍😍😍😍😍. #Repost @officialasledge with @get_repost ・・・ #Repost @riotheyneedahit (@get_repost) ・・・ WOOOOOOW!!!!! – WE ARE #2 ON THE BILLBOARD BREAKOUT!!!! 💥💣🚀🚀🔥🔥🔥🔥🔥🔥 – Repost: @418music_official – Congrats and big shout out to @GigiRadics & @RioTheyNeedaHit – Their track “Moment” is the #2 @billboarddance break out this week. 🙌🏼❤🔥🎧 – S/o to @blockandcrownofficial, @mrmigmusic & @gino.caporale, @serbsican @andrewhypes @djdiesel @officialasledge @k3yboarrdkid #Moment #gigiradics #Dance #Dancemusic #Billboard #Dancecharts #Deejay #electronicdancemusic #RioTheyNeedahit #shuffledance #shuffling #LetsDance #cuttingshapes #edm #Shaq #418music #Moments #Xfactor #Singer #Singers #hungary #Beatfort #xfactorhu #djdiesel #xfaktorhu

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi nemrég adta ki klubdalát Rióval, a Grammy-díjas producerrel, aki olyan előadók dalain dolgozott korábban hangmérnökként, mint Cardi B vagy Ashanti. Moment című számuk pedig szép nyitást produkált az amerikai Billboard slágerlistán, a Dance Charton ugyanis 52. helyen nyitott, ezzel pedig a második legerősebben nyitó új dal lett kategóriájában. Már az is elképesztő, hogy felkerült a listára, de hogy még ezt a megtisztelő díjat is elnyerte, arra már tényleg nem találunk szavakat! Reméljük, hogy még előrébb fog majd menetelni, bár a trón megszerzéséhez Ariana Grendét és Du aLipát is le kellene nyomnia!

Még több

Divat