1 hónapig csak zacskós levest evett, ez történt

Fogadjunk, hogy te is sokszor eszel ilyesmit! Ha így van, mindenképp olvasd el ezt a sztorit!

1 hónapig csak zacskós levest evett, ez történt

Egy kínai egyetemista lány, Hong Jia október közepén elhatározta, egy hónapon keresztül csak instant tésztaleveseket fog enni, hogy így spóroljon az ottani Black Friday-re, a Szinglik napjára. A dolog jó ötletnek tűnt, hiszen sok diák eszik ilyen ételeket a főiskolai, egyetemi évek alatt, mert gyorsan megvan, viszonylag finom és nagyon olcsó.

Jia egy videóval még a helyi hírekbe is bekerült, mert arrafelé sem gyakran hallani olyan fiatalokról, akik a karácsony előtti leárazások miatt kényszerítik magukat instant leves diétára. A csajszi körülbelül 188 ezer forintot szeretett volna így összeszedni, azonban a dolog nem úgy sült el, ahogy tervezte.

A harmadik héten ugyanis nagyon rosszul lett, ezért kórházba kellett szállítani, ahol infúziót kapott. Ez 250 ezer forintjába került, a gyógyszer pedig, amit a dokik felírtak neki, további 25 ezer forintba, vagyis az összes pénzt, amit megspórolt, erre kelletf költenie, sőt még többet is.

Jia az eset után azt mondta, most egy életre megtanulta, hogy semmilyen leértékelés nem ér annyit, hogy kockára tegye az egészségét. Amúgy a mai napig nem tudni biztosan, hogy tényleg a levesek betegítették-e meg, de ő komolyan hiszi, hogy így történt.

Még több

Divat