Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szexben ezen a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Nagyon fontos neked a barátod közelsége (igen, igen, a szex is most kiemelt szerepet kap), és ha nem simogat, ölelget, úgy érzed, mintha nem is szeretne, vagy nem lenne ott. Ha azt érzed, hogy nem elég, mindenképp tedd szóvá.

Bika: Meló, meló, meló! Csak erről szólnak a hétköznapjaitok, így annyira kimerültek vagytok, hogy eszetekbe sem jut összebújni. Ne legyél túl szigorú magatokhoz, néha belefér egy-egy ilyen időszak.

Ikrek: Nagyon fontos ez a hét most a karriered szempontjából, épp ezért minden idegszáladdal a munkára koncentrálsz. Neked most az okoz élvezetet, ha letudsz egy feladatot. A pasid viszont már nem biztos, hogy megelégszik ennyivel…

Rák: Úgy gondolsz a szexre, mint egy kötelező program, amit mindenképpen be kell iktatnod valamelyik nap. Pedig ha nincs kedved hozzá, inkább ne erőltesd, mert a barátod megérzi és könnyen sértődés lesz a vége.

Oroszlán: Egy picit érzékenyebb és érzelmesebb leszel a héten a megszokottnál. Komoly hatással van rád a közeledő ünnep, és minden percedet az ágyban töltenéd összebújva a pasiddal, de ne sértődj meg, ha neki viszont még inkább a karácsonyi hajtás körül forognak a gondolatai.

Szűz: Hiába vagytok együtt már jó ideje, a barátod még mindig totálisan odavan érted és erre újra és újra emlékeztet is. Te mégsem vagy elégedett magaddal, ami kihat a hancúr-teljesítményedre is, pedig a barátod mindent megtesz, hogy ne így legyen. Mi zavar valójában?

Mérleg: Totálisan egymásra vagytok kattanva, szinte bárhol és bármikor megkívánjátok egymást. Talán csak a kapcsolatotok elején volt ilyen vibrálás köztetek, élvezd ki minden percét!

Skorpió: Mostanában annyira csak arra koncentráltál, hogy a barátodnak örömöt szerezz, hogy magadról meg is feledkeztél. Épp itt az ideje, hogy végre te is középpontba kerülj, szóval a héten hagyd, hogy a pasid kényeztessen téged!

Nyilas: Kivételesen a szerelmed lesz most összebújós hangulatban, neked viszont egyáltalán nincs most türelmed a romantikázáshoz, maximum a gyors mentek jöhetnek szóba nálad. Azért abba gondolj bele, hogy esne ugyanez fordítva?

Bak: Előfordulhat, hogy a pasidnak nem lesz kedve a héten a hancúrozáshoz, többször is visszautasíthat. Érthető, hogy bánt, de nem veled van a baj, csak ez egy húzós időszak neki a melóban és nem is tud másra gondolni jelenleg, mint a munkája.

Vízöntő: Ha még nem tudtad eldönteni, bejön-e a srác, akivel randizol, most végre sikerül rájönnöd, mit is érzel. Ehhez az első közös éjszakára lesz szükséged, ami tökéletesen vagy pont borzalmasan sül el, de a jó hír, hogy közepes biztosan nem lesz!

Halak: Úgy érzed, nem fejlődik a kapcsolatotok, és ez a szexre is igaz! Itt az ideje, hogy ne csak magadat rágd ezen a kérdésen, őszintén mondd el a barátodnak a problémádat, és a hancúrkérdést is dobd be, még akkor is, ha kicsit cikisnek érzed.

Még több

Divat