Hírességről nevezik el Harry és Meghan gyerekét?

Károly herceg szerint egy ausztrál sztárról kéne elnevezni negyedik unokáját.

Hírességről nevezik el Harry és Meghan gyerekét?

Amióta kiderült, hogy Meghan hercegné és Harry herceg első közös babájukat várják, az egész világ csak azt találgatja, vajon mi lesz majd a kicsi neve. Bár még nem árulták el azt sem, kisfiú vagy kislány érkezik a királyi családba, már rengeteg elmélet született arról, hogyan és kiről nevezik majd el a bébit. Sőt, már Harry is megsúgtak, hogy konkrét elképzelései vannak a témát illetően.

Nos, úgy tűnik, most Károly herceg is beállt a sorba, és egy interjúban bedobta a saját ötleteit. Harry apukája igazi lelkes nagypapa, nagyon várja a negyedik unokája érkezését, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy mennyit beszél róla és mennyire aggódik a jövőjéért. Ezúttal azt nyilatkozta, hogy mivel Meg és Harry Ausztráliában tett körútja ilyen mély benyomást tett a királyi párra, ezért szerinte egy ausztrál hírességről kéne elnevezniük a kicsit: ha lány, lehetne Kylie, Kylie Minogue után, ha pedig fiú, Shane, Shane Warne sportoló után. 

Persze valószínű, Károly nem gondolta ezt olyan komolyan, főleg, hogy pontosan tudja, édesanyja, II. Erzsébet nem lenne túl boldog, ha egy énekesnő vagy egy krikettjátékos nevét kapná a legújabb royal bébi.

Még több

Divat