Borzalmasan néz ki a Trónok harca dögös színésze

Ugye te is egyből tudtad, hogy Havas Jonról van szó? A szexi Kit Harington tuti bármikor elfogadnád a karácsonyfa alá, bár mostani külseje miatt lehet inkább visszacserélnéd.

Borzalmasan néz ki a Trónok harca dögös színésze
A fél rajongótábor összetört, amikor Kit Haringtont le kellett húzni a GoT szingli listájáról, miután összeházasodott a sorozatbeli szerelmével. Persze ettől még ugyanúgy imádjuk a sztárt és veled együtt várjuk a befejező évadot! Viszont a színész legutóbbi képeit elég nehezen lehet értelmezni, és a fanok is totálisan kiakadtak rajta, hogy szándékosan csúfítja el magát. Többen betámadták, de hamar kiderült, hogy a trolloknak nincs igaza, mert Kit egy igazán nemes ügy érdekében vállalta be ezt a nem túl előnyös stílust.
Kit éppen egy színházból lépett ki, amikor a fotósok kiszúrták őt és egyből vakuzáporral köszöntötték. A fotókon jól látszik, hogy a mi Havas Jonunk hetyke kis bajuszt növesztett, ami sajnos semmilyen szögből nem áll jól neki. Egy közeli ismerős állítása szerint azonban célja is van a szőrpamacsnak: a színész ezzel támogatja a Movember mozgalmat, ami keretein belül a pasik nem borotválkoznak és ezzel hívják fel a figyelmet a férfiak egészségére és a prosztatarák-szűrések fontosságára.
Persze nagyon szuper, hogy csatlakozott a mozgalomhoz, de őszintén reméljük, hogy mielőbb megszabadul a bajusztól Mr. Harington… Mázli, hogy holnap már december!

Még több

Divat