Leteszteltük az ARA egyik csajos sportcipőjét

Nem könnyű olyan cipőt találni, ami egyszerre nőies és sportos, jól bírja a mindennapos rohanást, és még kényelmes is. A Cosmo szerkesztője letesztelte az ARA egyik legújabb cipőjét. Hogy állta-e a sarat? Cikkünkből kiderül!

Leteszteltük az ARA egyik csajos sportcipőjét

Valljuk be, a nők többsége súlyos táska- vagy cipőmániában „szenved”. Sőt, előfordul, hogy egyszerre mindkettőben! Kár lenne tagadni, hogy én is imádom a különböző kiegészítőket és a divatos lábbeliket, de sajnos nincs egy külön gardróbom otthon (bárcsak lenne!), amiben korlátlan mennyiségben halmozhatnám fel a szebbnél-szebb divatkellékeket. Ezért nagyon jól megfontolom, hogy a boltokból milyen cuccok jöhetnek velem haza. Bár a trendi sneakerekért is odavagyok, sokszor inkább az örök darabok mellett döntök. Amikor megkaptam az új ARA Fusion4-et, tudtam, hogy ez is egy ilyen cipő lesz!

A külső megfog…

Már első ránézésre is az jutott eszembe, hogy mennyire csajos ez a cipő, és azonnal beindította a fantáziámat, hogy mi mindenhez tudom majd felvenni! A külső borítása világosabb, sötétebb és csillogós szürke anyagokból áll. Ez az „összeollózott” hatás teszi nagyon izgalmassá a kinézetét. Bár a fűző is szürke, de apró csillogó szálakat tartalmaz, ami nagyon feldobja az összhatást.

Bár a Fusion4 fényes szürke anyaga egy speciális, elasztikus anyag (ami egyébként szuperül illeszkedik a lábformámhoz), a cipőtöbbi része velúrbőrből készült, ami miatt nem akarom minden nap hordani az új szerzeményem. Legalábbis esős időben biztosan nem venném fel, mert az ilyen anyag tisztítása nem a legegyszerűbb. Így miután megkaptam a cipőt, alig vártam, hogy szép, napos időlegyen és végre járhassam benne az utcákat.

Nagyon könnyen tudtam variálni különböző outfitekkel: a munkába rohanós- és a hétvégi lazulós napokon egyaránt. Ez az a cipő, ami szoknyával és nadrággal is ugyanolyan jól mutat. Persze tudom, hogy 2018-ban amúgy is nagyon trendi a szoknya-sneaker kombó!

És ha még mindig a külsőnél tartunk, el kell árulnom, hogy még a barátomnak is feltűnt a cipőkollekcióm legújabb darabja, pedig ő egyáltalán nem tartja számon, hogy hányadik párnál járok. Meg is jegyezte, hogy mennyire jól néz ki!

…a belső megtart!

Bármennyire is szép egy cipő, képtelen vagyok hordani, ha töri a lábam. De szerintem ezzel te is így vagy. Régebben előfordult velem, hogy az akcióért cserébe lemondtam a kényelemről. De rá kellett jönnöm: nemcsak, hogy alig vártam, hogy a nap végén megszabaduljak az adott cipőtől, még a testtartásomra is negatív hatással volt. Ezek után érthető, hogy az ARA cipőjével kapcsolatban is az érdekelt a legjobban, hogy vajon mennyire lesz kényelmes.

Szerencsére nem kellett csalódnom, sőt ez lett az egyik legkényelmesebb cipellő a gardróbomban! Nem kíméltem a teszt során, minden helyzetben ki akartam próbálni: naponta felmásztam vele a hegyre, ahol a munkahelyem található, futottam villamos és busz után, de még kocsit is vezettem benne. A vastag lamellás gumitalpa és a puha anyaga teszi ilyen kényelmessé. Sőt, még a talpbetétet is kicserélheted benne olyanra, amilyenre szeretnéd. Én ehhez nem nyúltam hozzá, nekem úgy tökéletes, ahogy van. Egy idő után azt vettem észre, hogy ha rohangálós nap elé néztem, akkor már automatikusan az ARA cipőm után nyúltam, mert tudtam, hogy ebben estére sem fárad el a lábam.

Még több

Divat