Ilyen brutális plasztikai-bakit még nem láttál

Nagyon rosszul járt egy csajszi, aki fel akarta töltetni az ajkait. Erre az eredményre biztosan nem számított!

Ilyen brutális plasztikai-bakit még nem láttál

Vágytál már valaha nagyobb ajkakra? Manapság már futószalagon „készítik” az instant Kylie Jenner-féle meganagy szájakat. Lehet, hogy ha a következő történetet elolvasod, örökre lemondasz a plasztik-ajkakról!

Egy 29 éves brit csaj, Rachael Knappier egy botox-partin vett részt, aminek súlyos következményei lettek. Igen, jól olvastad, már ilyen fajta buli is létezik. A lényege, hogy egy baráti társaság házibulit tart, amire meghívnak egy hivatásos plasztikai sebészt vagy kozmetikust.

Ezen a partin Rachael is úgy döntött, hogy itt az ideje kipróbálnia az ajakfeltöltést, hiszen ha nem tetszik neki az eredmény, egy idő után a belefecskendezett anyag úgyis felszívódik. A „szakértő” elrontotta a beavatkozást: a töltőanyagot nem az ajkak megfelelő részébe fecskendezte, hanem egy artériába, ami miatt a lány ajkai hatalmasra duzzadtak.

„Azt mondta, aki csinálta, hogy allergiás reakcióm lehet, de amikor megérkeztem a kórházba, azonnal megmondták nekem, hogy az anyagot nagyon rossz helyre sikerült befecskendezni – mesélte Rachael az amerikai Cosmopolitannek. „Ha kezelés nélkül hagytuk volna, akkor elhaltak volna az ajkaim lágy szövetei, amit már nem lehetett volna visszafordítani – tette hozzá.

A csajszinak több vészhelyzeti műtétre is szüksége volt ahhoz, hogy a profinak hitt szakember által elrontott beavatkozás nyomait sikerüljön eltüntetni. „A kozmetikus, aki akkoriban még ápolónőként dolgozott, nem íratott alá velem semmilyen beleegyező nyilatkozatot, ezért gyanúsnak kellett volna lennie. De mivel egy partiban voltam a barátaimmal, ezért nem is vettem komolyan az egészet – mondja a lány, aki azóta nagyon megbánta a történeket.

A duzzadt ajkaknak két hétig tartott, hogy lelohadjanak. Rachael elmondása szerint három hónapba telt, mire az ajkai visszatértek az eredeti állapotukba, bár nagyon könnyen sokkal rosszabbul végződhetett volna ez az eset: „Most azon vagyok, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy ha valaki ilyen jellegű beavatkozásra vágyik, csakis szakemberhez forduljon.” Azért ez nagyon durva eset, te mit gondolsz róla?

Még több

Divat