Sztárok, akik rajongóikkal házasodtak össze

Eddig esélytelennek gondoltad, hogy a kedvenc sztároddal randizz? Néhány mázlista rajongó végül tényleg az A listás kiszemeltjével jött össze.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

McCsábító minden idők egyik legdögösebb orvos karaktere, nem is csoda, hogy nők milliói odavannak az őt alakító színészért. Mr. Dempsey viszont már jó ideje boldogan él feleségével, akivel akkor találkozott, amikor egy hajvágásért sétált be a fodrászatba. Azóta már három gyerekük született és a sok pletyka ellenére szuperül működik a házasságuk.

Fotó: US Getty Images

Fergie és Josh Duhamel

Habár mindketten nagyon híresek, sokáig Josh csak csendben rajongott Fergiért és a zenéjéért. Végül sikerült találkoznia rajongása tárgyával, és 2004-ben elkezdtek randizgatni. Egészen tavalyig mindenki azt hitte, hogy sikersztori lesz a szerelmük, de sajnos a tavalyi évben bejelentették a szakításukat.

Fotó: US Getty Images

Jason Momoa és Lisa Bonet

Ugye már te is nagyon várod, hogy berobbanjon a mozikba Aquaman? Nem meglepő, hiszen a dögös színész szinte az egész filmben csurom vízesen és félmeztelenül lesz látható. Az először a GoT Khal Drogójaként hódító sztár már 8 évesen beleesett leendő feleségébe, amikor az akkor még gyerekszínész Lisa egy sorozatban játszott. A kis Momoa pedig a képernyő előtt ülve döntötte el, hogy egyszer ez a lány lesz a felesége. Ugye milyen romantikus?

Fotó: US Getty Images

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat