Ma mindenki Ariana Grande tetoválásáról beszél

Ariana nem akárkivel csináltatott barátságtetkót!

Ma mindenki Ariana Grande tetoválásáról beszél

2018 elég húzós év volt Ariana Grande számára. Az év elején a Manchasterben történt terrortámadást próbálta feldolgozni, aztán keresztül kellett mennie egy brutális szakításon ex-vőlegényével, Pete Davidsonnal, végül pedig a volt pasijától, Mac Miller rappertől is el kellett búcsúznia, aki drogtúladagolás miatt halt meg.

Ez mind elképesztően szörnyen hangzik, de azért Ariana-val történtek jó dolgok is. Megjelent a „Sweetener” című albuma és a bombaként robbanó „Thank U, Next” című száma, a Billboard magazin pedig nemrég az Év nőjének választotta. Hogy megünnepelje a hullámvasútszerű 2018-as év végét, Ariana csináltatott egy hatalmas barátságtetkót a nagymamájával!

A brooklyni tetoválóművész, Mira Mariah osztotta meg a képet Ari bal kezéről, amin egy óriási Hold, a Nap és csillagok láthatóak. A tetkó gyönyörű és nagyon emlékeztet minket Ariana „God Is A Woman” című videóklipjére! Néhány fan viszont inkább a „True Love” című karácsonyi dallal vont párhuzamot. Ebben a számban ugyanis Ari azt énekli, hogy „mert én vagyok a holdfény, te vagy a csillagom és semmi sem ragyog nálad fényesebben”.Néhány úgy gondolják, hogy az énekesnő az Év nője címét ünnepli meg ezzel a tetkóval, hiszen Mira is ezzel a szöveggel posztolta a képet. Igazából persze nagyon nehéz megtippelni Ari új szerzeményének jelentését, de az biztos, hogy szuperül néz ki!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☀️🌙 for the woman of the year

mira mariah (@girlknewyork) által megosztott bejegyzés, Dec 7., 2018, időpont: 4:34 (PST időzóna szerint)

Amíg Ariana kezére rajzoltak, addig nagymamája unatkozott picit – úgyhogy ő is csináltatott magának egy tetkót! A 93 éves néni a néhai férje becenevét, azaz a Ciccio szót tetováltatta a gyűrűsujjára. És hogy mit mondott Ari nagymamája a dologról? Nagyon lazán vette, és csak annyit fűzött hozzá, hogy „nagyobb izgalomban is volt már része”! Elképesztő, nem?

Még több

Divat