Az egész világ Meghan hercegné ruháján ámul

Talán még sosem volt ilyen gyönyörű!

Az egész világ Meghan hercegné ruháján ámul

Képzeld, tegnap megrendezték Londonban a brit Fashion Awardsot, az egyik legrangosabb divattal kapcsolatos díjkiosztó gálát. Idén pedig a Givenchy művészi igazgatóját, Clare Waight Kellert is díjazták, és ki lett volna alkalmasabb arra, hogy átadja az elismerést, mint Meghan?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan’s speech at the BFA’s, presenting Clare Waight Keller with her award #meghanmarkle #princeharry #duchessofsussex #dukeofsussex #clarewaightkeller

@ meghanmarklevids által megosztott bejegyzés,

A hercegné köztudottan rajong a Givenchy-ért, az azóta ikonikussá vált esküvői ruháját is Clare Waight Keller tervezte, mindemellett pedig jó barátnők is a dizájnerrel.  Szóval egyértelmű volt, hogy az Év brit nőiruha tervezőjének járó díjat Meg adja át. Azonban az ex színésznő ellopta a show-t, ugyanis olyan tökéletesen nézett ki, mint talán még soha!

Meghan egy hosszú, félvállas, fekete Givenchy (mi mást?) estélyit viselt, amiben igazi dívaként nézett ki, az pedig már csak grátisz volt, hogy  a ruha kiemelte a cukin gömbölyödő pocakját, amit a színpadon időről időre meg is simogatott.

Szerinted is gyönyörű, igaz?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat