Rihanna a saját hasonmásait akarja alkalmazni

Hihetetlen, mire kéri a rá hasonlító modell csajszikat!

Rihanna a saját hasonmásait akarja alkalmazni

Ha eddig nem voltál róla meggyőződve, hogy Rihanna az egyik legmenőbb sztár, akkor ez az infó tuti megváltoztatja majd a véleményed! A mostanában elképesztő bombaformában pózoló Riri, nemcsak az alakjára, de a szemöldökére is hatalmas figyelmet fordít.

Az énekesnő szemöldökéért felelő sminkmester, Damone Roberts kikotyogta az amerikai Entertainment Tonight-nak, hogy milyen extra kívánságai vannak a popdívának, ha az arcának erről a részéről van szó! Állítólag azt szokta kérni Damone-tól, hogy a hasonmásain próbálja ki a legújabb szemöldöktrendeket, fényképezze le, hogy Riri ez alapján dönthesse el, hogy szeretné-e az aktuális formát.

„Idén először a MET-gála kapcsán találkoztunk, amikor világosítani akart a szemöldökén. Van egy hasonmása, akit elküld hozzánk, rajta próbáljuk ki a különböző stílusokat. Lefotózzuk a modellt, és Rihanna a képek közül választ! Úgyhogy szó szerint egy hasonmással próbálgatjuk ki a különböző formákat, Riri még csak ott sincs”– mondta Damone.

Tavaly mi is írtunk már Riri egyik hasonmásáról. Talán pont ő lenne az, aki Damone-nal dolgozik? Bárhogy is legyen, az biztos, hogy Riri nem viccel, ha a szemöldöke a tét!  

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat