Kiderült: a Trónok harca fináléja kikészít lelkileg

A Tarth-i Brienne-t alakító Gwendoline Christie figyelmeztette a rajongókat, hogy a befejezés brutális lesz!

Kiderült: a Trónok harca fináléja kikészít lelkileg

Már te is alig bírod kivárni az áprilist és a Trónok harca záróévadát, igaz? Bár a várakozás végének lehet, hogy örülni fogsz, a finálétól valószínűleg elillan minden jókedved, legalábbis a sok pletyka alapján biztos, ami eddig kiszivárgott. Ezt pedig most Gwendoline Christie, azaz Tarth-i Brienne meg is erősítette.

Welcome to Marwen című új filmjének premierjén az E! Newsnak azt mondta, hogy a fanoknak terápiára lesz szükségük! „Az utolsó rész az egész világot a pszichológusok kanapéjára küldi majd” – mondta rendkívül megnyugtatóan Gwendoline. Úgy néz ki, a Vörös nászhoz és Hodor történetéhez hasonlóan sokkoló befejezésre kell számítanunk, sőt talán még annál is durvábbra!

Bár a többi szereplőnek is volt néhány ilyen apróbb elszólása, az HBO hétpecsétes titokként próbálja őrizni az utolsó évadot. (Ha nem számítjuk, hogy tavaly állítólag kiszivárgott a folytatás teljes forgatókönyve.) Nemrég viszont megérkezett az első igazi trailer, ami a nyolcadik évad történéseit vetíti előre.

Valószínűleg brutális csaták lesznek az utolsó epizódokban, és ha tényleg igaz, amit Gwendolnie mond, jó néhány napra padlóra küld majd az utolsó jelenet!

Még több

Divat