Nem hiszed el, miből készült Kim Kardashian nadrágja

Újabb divatőrület van a láthatáron!

Nem hiszed el, miből készült Kim Kardashian nadrágja

Valószínűleg még te sem éreztél késztetést arra, hogy egy teljesen gumiból készült nadrágot hordj a nap 24 órájában. De az is biztos, hogy azon nem lepődsz meg, hogy Kim Kardasian viszont igen!

A popókirálynőt egy laza PetSmart kisállat kereskedésbeli vásárlásakor kapták lencsevégre legutóbb, amikor is egy tökéletesen testre simuló cicanadrágot viselt, ami konkrétan gumiból készült.

Az biztos, hogy Kim Kardashian igazi divatdiktátor és mindent képes trendivé tenni, így valószínűleg az újévben ez lesz az egyik divatőrület. De arra kíváncsiak lennénk, hogy egy fárasztó nap után hogyan hámozza ki magát belőle? Valószínűleg valahogy úgy, mint a Jóbarátokban Ross a bőrnadrágjából…

via GIPHY

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat