Meghan hercegné nem töltheti édesanyjával a karácsonyt

Úgy tűnik, Doria Ragland mégsem ünnepel a palotában…

Meghan hercegné nem töltheti édesanyjával a karácsonyt

Néhány héttel ezelőtt az egész világot és még a királyi családot is megdöbbentette, hogy állítólag Erzsébet királyné meghívta Meghan hercegné édesanyját, Doria Raglandet, hogy töltse a karácsonyt a palotában. Elsőre ez talán nem tűnik nagy hírnek, azonban ez a royal családban egyáltalán nem szokványos, sőt! Még Katalin hercegné családját se hívták meg soha, pedig ők előkelő származásúak!

Erzsébet állítólag azért tette ezt a gesztust Meghan felé, mivel a hercegnének nincs más rokona Angliában, az apjával és a nővérével is megromlott a kapcsolata, ráadásul kisbabát is vár, szóval érthető, hogy a királynő úgy döntött, engedményt tesz. Plusz azt se felejtsd el, hogy Harry nagymamája odavan Megért!

A legfrissebb hírek szerint viszont Doria visszautasította a meghívást, így mégsem tölti lányával és Harry családjával az ünnepeket. A pletykák szerint azért mondott nemet a királynő invitálására (ami egyébként nagy tiszteletlenség) mivel úgy gondolta, kényelmetlenül érezné magát az előkelőségek között, főleg, hogy ő nem nemesi származású.

Victoria Murphy, a királyi család egyik szakértője szerint viszont az a legvalószínűbb, hogy Doria a valóságban nem kapott meghívást Erzsébettől, így esélyük sem volt együtt tölteni a karácsonyt.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat