Melyik karácsonyi film illik a csillagjegyedhez?

Ha nincs tipped, hogy milyen mozit válassz az ünnepi készülődésben, akkor gyorsan keresd ki a csillagjegyed a cikkből a megfejtésért.

Melyik karácsonyi film illik a csillagjegyedhez?

Kos

Nálad jobban senki sem várja a karácsonyt, hiszen igazi XMAS rajongó vagy, és már december eleje óta a Jingle Bells a csengőhangod. A te filmed Az utolsó vakáció, amiben a főszereplő csaj 100%-ra tekeri az életét és minden belead, hogy kihozza a legtöbbet az utolsó heteiből.

Bika

Mézeskalács és pillecukor nélkül nálad nem kezdődhet el az ünnepi időszak, ahogy a díszkivilágítás és a színes dekor is kötelező elem. Nem is kérdés, hogy szenteste is egy örök klasszikusra szavazol majd, a Reszkessetek betörőkre.

Ikrek

Igazi social arc vagy, mindig képben vagy a legizgibb pletykákkal és mindenen rajta tartod a szemed. Mit szólsz egy sztárparádéhoz, ahol össze-vissza kereszteződnek a szálak, hogy végül mindenki rájöhessen, hogy a legfontosabb dolog a szeretet. Ugye már kitaláltad, hogy az Igazából szerelem lesz a te befutód?

Rák

Végre egy ünnep, amikor az egész családod találkozik és együtt üldögélhettek és beszélgethettek a karácsonyfa körül. Neked ez mindennél fontosabb, szóval moziválasztásnál is egy kedves családi történet lesz a telitalálat, mint amilyen a Mi a manó is.

Oroszlán

Akció, dráma és nagyjelenetek. Az életedet is igyekszel hangosan és látványosan élni, ezért messzire kerülöd a csöpögős filmeket. A Drágán add az életed! már hosszú évek óta vezeti az Oroszlánok kedvenc filmlistáját.

Szűz

Szuper elfoglalt vagy mindig, és ez alól a karácsony sem kivétel. Egy rövid, de cuki mese lehet nálad a nyerő, mondjuk Snoopy és a karácsony, ami mindössze fél órás, de benne van minden, ami a tökéletes karácsonyi hangulathoz kell.

Mérleg

Cameron Diaz és Kate Winslet borzalmas döntéseket hoztak eddig a szerelmi életükben, ezért most házat cserélnek az ünnepekre…. természetesen a Holiday-ről van szó! Nálad ez a film kötelező eleme a karácsonynak.

Skorpió

Odavagy a titokzatos és bizarr dolgokért és egyébként is rá vagy kattanva a Ted Burton filmekre. Kicsit félelmetes, kicsit hátborzongató, de nagyon ünnepi a Karácsonyi lidércnyomás, ami biztosan az ünnepi mozilistád szereplője lesz.

Nyilas

Szeretsz a barátaiddal poénkodni, de ha éppen egyedül vagy sem akadály, mert egy jó vígjáték mindig megnevettet. Válaszd az XMAS felhozatal egyik legmókásabb darabját, a Karácsonyi vakációt.

Bak

Nem vagy oda az ünnepekért és különösebben az sem hatna meg, ha idén lefújnák a karipartikat úgy, ahogy vannak. Ugye mondanunk sem kell, hogy A Grincs sztoriját teljesen meg tudod érteni és végig a zöld manónak szurkolsz majd?

Vízöntő

Igazi csapatjátékosként totálisan együtt érzel a kis piros orrú részarvassal, a Rudolf, a rénszarvas meséből és nem is okoz gondot, hogy újra megnézd, igaz? Pláne, hogy titkon még mindig reménykedsz benne, hogy igenis létezik valahol a karácsonymanókkal együtt.

Halak

Bármikor felpattannál egy titokzatos vonatra, ami ismeretlen tájakra visz, mert ott lapul benned egy igazi felfedező. A Polar Expressz pontosan ezt ígéri egy kisfiúnak, aki felszáll rá. Kíváncsi vagy a történetére? Csekkold érte ezt az édes mesét.

Még több

Divat