6 trend, ami menő lesz 2019-ben

Tuti, már neked is ott motoszkál a fejedben, hogy milyen ruhaújdonságokkal lepd meg magad az újévben. Pörgesd át a trendkalauzt, hogy stílusosan kezdd 2019-et.

Szabadulj ki!

Néha legszívesebben fognád a bőröndöd és elutaznál valahova jó hosszú időre? A tervezők 2019-ben arra biztatnak, hogy éld ki a szabadulási vágyad már a ruháidban is, és vállalj be merész mintákat, izgalmas kivágásokat és sokat sejtető szabásvonalakat. Készen állsz az új merész énedre?

A szolgálólány meséje

Egyik kedvenc sorozatod lecsapott a divatvilágra is és otthagyta a nyomát a legmenőbb kifutókon. Persze alaposan átgondolták és felrázták a kicsit a szolgálólány ruhákat, így erőteljes színekkel és kivágásokkal már simán végig tudsz benne sétálni az utcán is.

Maszkulin zakó

Már hosszú évek óta folyamatosan megjelenik a zakó, amit rég nem csak a pasid hordhat munkába vagy akár hétköznapra. A női verzió azonban a következő szezonban már szabásában is sokkal férfiasabb, amit csajos kiegészítőkkel tudsz igazán stílusosan feldobni.

A bézs 5 árnyalata

Mindegy, milyen árnyalatába szeretsz bele, a lényeg, hogy tetőtől talpig ebbe a visszafogottan elegáns színbe burkolózz. Ez a stílustrükk egyébként Meghan hercegné egyik kedvence. Te is kiszúrtad már?

Túl szexi lány

A szexi az új visszafogott, hiszen a divat nagyágyúi idén minden lányt partiszettben szeretne látni. Ha túl merésznek érzed, vegyél fel hozzá egy fekete harisnyát, vagy dobj a válladra egy kiskabátot és már indulhatsz is. Akár buliba, akár csajos kávézgatásra tartasz.

Viszlát kis fekete!

Na jó, talán túlzás egy életre búcsút inteni az örök klasszikusnak, de az biztos, hogy 2019 az újragondolt fekete ruhadarabok éve lesz. Akár egy meglepő részlettel, anyaghasználattal vagy egy fakóbb árnyalattal próbálkozol, biztosan nem nyúlsz majd mellé a következő szezonban.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!