Mostantól így kéne hordanod a farmered!

Nem fogod elhinni, hogy mi a legújabb trend!

Mostantól így kéne hordanod a farmered!

A Boohoo nevű online bolt sokkolta a vásárlókat a legújabb farmerével. A nadrágot most akciósan 16,72 fontért árulják, és konkrétan úgy néz ki, mintha ki lenne fordítva. Látszik a varrás, a fehér anyag, ami ugye a nadrág zsebe, és az anyag is a visszájára van fordítva. Gyakorlatilag úgy néz ki, mintha vaksötétben kellett volna felöltöznöd – bár talán még az is jobb eredménnyel sikerülne.

A netezők persze tök jogosan kiakadtak, és egyetlen kérdés jár a fejükben: vajon mit gondoltak a tervezők, amikor ezt a terméküket készítették?! Egy Hayley Gwilliams nevű angol lány kiposztolta a képet a ruhadarabról, azzal a kommenttel, hogy „ez most komoly?! Annyira kétségbeesetten keressük az újabb és újabb divatirányzatokat, hogy most már kifordított farmert hordunk? Vagy csak nagyon durván megöregedtem és nem tudom már, hogy mi a menő.”

Egy másik lány, Emma Elizabeth a Twitteren fejezte ki, mennyire ki van akadva. „Kedves Boohoo, szeretlek, de ezt légyszi ne.”

A márka ennek ellenére büszkén posztolta Twitterre a ronda nadrág képét, hozzátéve: „Ha lemaradtál volna róla, a farmerodat mostantól kifordítva kell hordanod!” 

De nem csak a Boohoo árul kifordított nadrágokat. Az online luxusmárka, a Farfetch is beszállt a bizniszbe, tőlük most akciósan (!) 586 fontért , kb. 213 ezer forintért vehetsz ilyen brtuál csúnya nacit.

A kifordított ruhák divatja egyébként már tavaly januárban elkezdődött. Akkor a Calvin Klein csinált kifordított kötött pulcsit, amit szimpla 1700 fontért akarták rásózni a vásárlókra.

Neked hogy tetszik az új farmertrend?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat