A legbizarrabb manikűr, amit valaha láttál  

A durván figyelemfelkeltő reklámjairól híres – vagy inkább hírhedt – körömszalon ismét előrukkolt valami igazán bizarral. Nem fogsz szóhoz jutni, ha meglátod!

A legbizarrabb manikűr, amit valaha láttál  

Ne lepődj meg, ha ismerősen cseng a Nail Sunny moszkvai székhelyű manikűrszalon neve, hiszen mi is többször írtunk már a legkülönfélébb „próbálkozásaikról”, amikkel a lelkes manirajongók figyelmét akarták felhívni. Például akkor, amikor kitalálták, hogy milyen jópofa lenne egy mini sajtreszelőt applikálni az ujjak végére. Vagy amikor szegény kis hangyákat építették egy vállalkozó kedvű csajszi körömlakkjába. És persze az a manikűröslány is nekik dolgozik, aki a fogmanit megálmodta.

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy a szalon képtelen leállni az agyament ötletekkel, és ezúttal egy szülőszékben terpesztő női figurát ragasztott a modell körmére, a lába közé pedig egy éppen megszülető bébit tett. A bizarr manikűrről persze nem hiányozhat a mini köldökzsinór sem. A mani elkészítésének folyamatát egy videón is rögzítették, hogyha esetleg valaki utánuk akarná csinálni, láthassa az egyes lépéseket:

A szalon kétmillió követővel büszkélkedő Insta-oldalát – mint eddig minden hasonló esetben – most is elözönlötték a negatív kommentek. Van, aki konkrétan az kérdezte az ott dolgozóktól, hogy „Hát nektek meg mi bajotok van…?”, egy másik kommentelő pedig undorítónak nevezte az ötletet. Te mit szólsz hozzá?

Még több

Divat