Óriási nevekkel kampányol a világhírű divatmárka

Csekkold az új parfümreklámot az elképesztő sztárdömpingért!

Óriási nevekkel kampányol a világhírű divatmárka

Nagyon ütősen indította az évet a Gucci, hiszen olyan hírességekkel promózza „Gucci Guilty” fantázianevet viselő illatát, mint Lana Del Rey és Jared Leto! A kampány a „Forever Guilty” elnevezést kapta, ami olyan klasszikus amerikai helyeken mutatja be a sztárokat, mint például egy átlagos szépségszalon…

A világmárka Glen Luchford és Alessandro Michele segítségével egy kisfilmet is forgatott, amiben  Lanával és Jareddel olyan mindennapos dolgokról készítettek felvételeket Los Angelesben, mint elmenni a mosodába bevásárolni, vagy megvacsorázni. Ez így elég unalmasan hangzik, ugye? Csakhogy a Gucci reklámarcai mellett olyan mellékszereplők is feltűnnek a videóban, mint egy tigris, egy strucc, vagy Kurt Cobain özvegye, Courtney Love – aki pincérnőként ugrik be egy cameo erejéig. Hollywoodban semmi sem lehetetlen!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Presenting #ForeverGuilty. Academy award-winning actor and musician @jaredleto is joined by multi-platinum singer songwriter @lanadelrey in the new campaign by @_glen_luchford,with a cameo appearance by @courtneylove. Featuring familiar American scenarios, filmed in Los Angeles, they play individuals who live and love outside of social conformism to embody the #GucciGuilty fragrances Gucci Guilty Pour Homme and Gucci Guilty Pour Femme. #GucciBeauty #AlessandroMichele Discover more on @guccibeauty and the scents through link in bio.
Creative director: @alessandro_michele
Art director: @christophersimmonds
Track Title: “The Swag”
Artist: Link Wray & The Wray Men
Composer/Arranger: Mark Cooper (aka Milton Grant) and Fred L. Wray Jr.

Gucci (@gucci) által megosztott bejegyzés, Jan 15., 2019, időpont: 3:17 (PST időzóna szerint)

„A szereplők olyan személyeket játszanak el, akik a társadalmi megalkuvással nem törődve élnek és szeretnek, és ezzel megtestesítik a #GucciGuilty illatokat: a Gucci Guilty Pour Home-ot Gucci Guilty Pour Femme-t” – írták a kisfilm alá Instán.

Te is szívesen összefutnál az Oscar-díjas színésszel vásárlás közben, vagy egy étteremben? Nos, még ez is megtörténhet, hiszen Jared július 23-án Budapesten koncertezik majd zenekarával, a Thirty Seconds To Mars-szal!

via GIPHY

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat