Nagyon különleges ruhában ment férjhez ez a nő

Az interneten szinte vírusként terjedtek az esküvő képei.

Nagyon különleges ruhában ment férjhez ez a nő

A brit Eva Paterson, aki nemrég házasodott össze élete szerelmével, egy nagyon formabontó mennyasszonyi ruhát választott a nagy napra. Amikor elkezdett keresgélni, az elsődleges szempontja az volt, hogy ne csak szép, de praktikus is legyen majd, amit a szertartáson visel. Egy nagyon innovatív megoldás mellett döntött: a koszorúslányok ruháiba és természetesen a sajátjába is zsebeket varratott.

Erről a praktikus megoldásról először Eva egyik koszorúslánya posztolt a Twitterre, ahol a következőket írta a fotó mellé: „A barátnőm a múlt hónapban ment férjhez. Az ő ruháján és a koszorúslányokén is zsebek voltak! És igen, köszi, hogy kérdezitek, természetesen nassolnivaló rejtegetésére használtuk őket.” 

A kép pillanatok alatt több mint 13 ezer kedvelést kapott és legalább 3 ezren osztották tovább – az elismerő kommenteket pedig már szinte össze sem lehet számolni. Olyan hozzászólások érkeztek, mint “Zsebek és övek. Wow, wow és wow”vagy “Ó Istenem, el kell válnom a férjemtől, hogy nekem is legyen egy ilyenem!”

A ma már boldog feleség, aki Cambridge-ben él, azt mondta: “Arra soha senki nem gondolt még, hogy a zsebek ilyen extra adalékok lehetnek egy ruhához, hiszen a fiúknak teljesen egyértelmű, hogy van pár az öltönyükön. Ezért az a gondolat, hogy a nők viseljenek zsebes ruhát, sokaknak őrültségnek tűnhet. Ezek a ruhák most bebizonyították, hogy akkor is maradhat szép az összhatás, ha egy kis praktikumot csempészünk a darabokba. Mindenki csodálatosan érezte magát és remélem, hogy ez másokat is ösztönözni fog – beleértve a mennyasszonyi ruhákat gyártó márkákat.” 

Végezetül megjegyezte, hogy szerinte sokkal több eszközt lehetne a nők kezébe adni, hogy komfortosan magabiztosnak érezhessék magukat abban, ami épp rajtuk van. “A kép alá írt kommentek is bizonyítják, hogy ezzel a témával foglalkozni kell”– nyilatkozta.

Még több

Divat