5 tavaszi hajszín, amivel megújulhatsz

Már te is unod a hideg időt, és várod, hogy jöjjön a következő évszak? Ha beújítasz egy menő frizurát, azonnal tavaszi hangulatba kerülsz!

5 tavaszi hajszín, amivel megújulhatsz

Remélhetőleg nemsokára felmelegszik az idő, és elteheted a szekrény mélyére a sapkákat. Ha pedig lekerül a sapi, ideje megmutatni a tavaszváró frizudat. Ryan Pearl, a New York-i mesterfodrász szerint a melegebb hajszínek lesznek most az igazán nyerők.

Vajszőke

A hamvas- és a platinaszőke haj a múlté! Legalábbis idén tavasszal a sokkal természetesebb hatást kölcsönző vajszőke lesz a befutó. Az biztos, hogy az Instán ezzel a színnel sokat fogsz találkozni a következő hónapokban. Ez a szőke akár melírként alkalmazva is csodaszép eredményt nyújt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Pearl (@ryanpearl23) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2018, időpont: 7:24 (PDT időzóna szerint)

Rézvörös

Már 2018-ban is trendinek számított ez a hajszín, most viszont a meleg, világosabb árnyalata lesz igazán menő. Ennél a frizunál az a legfontosabb, hogy a bőrtónusodhoz igazodjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria Dell’olio (@delloliomaria) által megosztott bejegyzés, Jan 18., 2019, időpont: 9:47 (PST időzóna szerint)

Kakaó barna egy kis csavarral

Ha nem szeretnéd befesteni az egész hajadat, akkor csak melírrel próbálkozz. Akkor lesz üde, tavaszi a megjelenésed, ha az eredeti hajszínedtől csupán néhány árnyalattal világosabb színt választasz. A legtrendibb eljárás jelenleg, ha az arcodat keretezed leginkább a festett tincsekkel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Pearl (@ryanpearl23) által megosztott bejegyzés, Ápr 6., 2017, időpont: 1:40 (PDT időzóna szerint)

Sötét hajtövek

Újra divatosnak számít, ha a hajtöved színe eltér a többitől. Ez persze megoldható úgy is, hogy hagyod lenőni a festéket, de kérheted a fodrászodtól is, hogy ezt a részt fesse sötétebbre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lia Liza (@lia.lizaa) által megosztott bejegyzés, Okt 31., 2018, időpont: 5:17 (PDT időzóna szerint)

Pasztellszín

Ha valami sokkal vagányabbra vágysz, mint az eddig felsoroltak, és szeretnél kitűnni a frizkóddal, akkor a pasztellt számodra a nyerő. A legmenőbbek idén a pink és kék színek, de arra mindenképp figyelj, hogy világosabb árnyalatot válassz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ryan Pearl (@ryanpearl23) által megosztott bejegyzés, Nov 26., 2018, időpont: 11:47 (PST időzóna szerint)

Még több

Divat