A legdurvább webshop baki, amit valaha láttál  

Imádsz a neten vásárolni? Ezek után kétszer is meggondolod, mire utalod el a pénzed.

A legdurvább webshop baki, amit valaha láttál  

Bár 2019-et írunk, és gyakorlatilag nincs olyan dolog, amit ne tudnánk megrendelni a netről, még mindig sokszor fennáll a veszélye annak, hogy végül nem azt kapjuk, amit azokon a jól beállított fotókon láttunk. Egy-egy nagyobb és ismerebb márka webshopjával is be lehet fürödni, de ott maximum az lehet a probléma, hogy egy számmal kisebb, vagy jó esetben nagyobb ruhát kapunk kézhez. Vannak viszont azok a rendelős oldalak, ahonnan tényleg csak azok vásároljanak, akiknek jó a humorérzéke. Remélhetőleg ebből van bőven annak a 20 éves lánynak is, aki közel sem azt kapta netes rendelése után, mint amire számított.

A walesi lány, Meg Howells beleszeretett a PrettyLittleThing egyik ruhájába, ami egy fekete és ráncolt, testhezálló darab. A brit számozás szerint a 6-os mérettől egészen 16-os méretig kapható a ruha, és bár az nem derült ki, hogy Meg végül milyen méretben vásárolta meg a ruhát, de ha a legkisebb 6-ost is rendelte házhoz, annak sem kellett volna ekkorának lennie.

Az történt ugyanis, hogy a ruhába nem hogy mindkettő, de gyakorlatilag az egyik lábát sem tudta belepréselni. Az alábbi fotón is jól látható, hogy a ruha maximum 15 cm széles lehetett, vagyis látványosan el van szabva, és még akkor is nehéz elképzelni, hogy ebbe bárki is belefér, ha a világ legelasztikusabb anyagából készült. Mindezért Meg egyébként 25 fontot, vagyis közel 10 ezer forintot dobott ki, ami azért nem feltétlenül egy olyan összeg, ami felett az ember szeret szemet hunyni.

A legdurvább az egészben viszont nem is az, hogy ilyen ruhát kapott a lány, hanem hogy a panasza után azt válaszolták neki, hogy rossz méretet rendelt – máskor pedig rendelés előtt jobban nézze meg a mérettáblázatot.

Egyébként nem Meg volt az egyetlen, aki így járt. Mindenki, aki rendelt ebből a ruhából, ruha helyett egy fekete textilcsövet kapott, amivel azon túl, hogy az ember sírva röhög felette pár percig, sokat nem lehet kezdeni.

Még több

Divat