Így készíts laza hullámokat hajsütővas nélkül

Szuper trükkök következnek, amik nem károsítják a hajad.

Így készíts laza hullámokat hajsütővas nélkül

Arra biztos nincs időd, hogy minden reggel tökéletes hullámokat készíts hajsütővassal. Igaz, nem is tenne jót a tincseidnek, ha állandó hőhatásnak lennének kitéve. Ezért most olyan technikákat mutatunk neked, amikre ha lefekvés előtt szánsz néhány percet, reggel bombabiztos frizkóval ébredsz.

Fonott frizu

Ezt a legegyszerűbb elkészíteni az összes közül. A száraz vagy kissé nedves tincseidre kenj egy kis balzsamot, hogy ne legyen túl szálkás másnap a végeredmény. Ezután oszd két egyenlő részre a hajadat és fond be a kettőt külön-külön. Reggel szedd szét a fonatokat, és rázd össze egy kicsit az egészet. A hajtövedet frissítsd fel száraz samponnal, amitől még dúsabb lesz a végeredmény. Hogy elkerüld a seprűs hatást, pár csepp szérumot oszlass el rajta.

Hullámcsat csel

A videóban szereplő vlogger összesen 100 hullámcsattal próbálta ki ezt a technikát. Nyugi, sokkal kevesebbel is elkészíthető! A lényeg, hogy vizes legyen a hajad, amire érdemes egy kis balzsamot is tenni. Ezután annyi a dolgod, hogy tincsenként feltekered a hajad az ujjadra, és az így keletkező tekerést két hullámcsattal letűzöd. Reggel gyönyörű hullámokkal tudsz munkába indulni, amit érdemes hajlakkal tartósabbá tenni.

Zoknit bele!

Jól olvastad, zoknival is lehet göndör fürtöket készíteni. Ezt a trükköt akkor válaszd, ha hosszú hajad van. Oszd a frizud 6 egyenlő részre, és egyenként tekerd fel őket a zoknikra. Ha úgy gondolod, hogy nehéz lenne ilyen görcsökkel a fejeden aludni, akkor az is elég lehet, ha pár órán keresztül így hagyod a hajad. Ezzel a technikával nagy hullámokat kapsz. Érdemes kipróbálnod!

Újrahasznosított szívószálak

Ezzel a trükkel nem csak ultramenő göndör hajad lesz, hanem még környezettudatos is lehetsz, hiszen a használt szívószálakat nem kell kidobnod. Szükséged lesz még jónéhány apró hajgumira is. A technika lényege, hogy nagyon a kis tincseket nagyon szorosan kell rátekerni a szívószálakra. Az biztos, hogy ez a trükk a legidőigényesebb az összes közül, de megéri, mert fantaszikus eredményt kapsz.

Te melyiket próbálod ki ma este?

Még több

Divat