Kiderült, miért szakított Lady Gaga és vőlegénye

Nem most kezdődött a baj!

Kiderült, miért szakított Lady Gaga és vőlegénye

Egy ideje már sejteni lehetett, hogy Lady Gaga és vőlegénye, Christian Carino között nincs minden rendben. Tegnap pedig az énekesnő stábja megerősítette a People magazinnak, hogy valóban felbontották az eljegyzést és szakítottak. A pár barátai úgy nyilatkoztak a magazinnak, hogy nem volt különösebben nagy dráma, egyszerűen csak nem működött a kapcsolatuk. De valójában mindenki arra gyanakszik, hogy Bradley Coopernek nagyon is köze van a dolgohoz!

De maradjunk a tényeknél! Az amerikai Cosmo felkért egy testbeszéd elemzőt, hogy csekkolja Gaga és Christian viselkedését az elmúlt hetekben, hátha közelebb kerülünk a megfejtéshez!

Golden Globe, január 06.

Azt nem lehet tudni, pontosan hol kezdődtek a problémák, de az tuti, hogy január elején a Golden Globe-on már nagyon nem stimmelt köztük valami.

Eleve Gaga egész este nem is nagyon foglalkozott a vőlegényével, ráadásul amikor megnyerte az Aranyglóbuszt, a köszönőbeszédében még csak meg sem említette a pasit! A díjátadó után bár közösen fotózkodtak, Blanca Cobb szakértő szerint messziről süt róluk, hogy eltávolodtak egymástól.

Christian megpuszilja ugyan, de semmilyen más testérszével nem ér hozzá, a kezeit maga mögött tartja, sőt feltűnően távol áll a menyasszonyától. Ez azt jelenti, hogy a fotó miatt magára erőltette a pózolást, de egyáltalán nem őszinte a közeledése. Ezzel szemben Gaga oldalra néz, szóval a csók szóba sem jöhet részéről sem, de a testével még azt üzeni, kötődik a pasihoz, akármennyi gondjuk is van.

+ 1 tény: Lady Gaga nem viselte az eljegyzési gyűrűjét!

SAG Gála, január 27.

Erre az eseményre is még együtt érkeztek, de itt már nem le sem tagadhatták volna, hogy nagy a baj!

Megint az a furcsa arcpuszi figyel be, ami valószínűleg ismételten csak a kameráknak szól. Itt Christian tűnik lelkesebbnek, teljes testtel odahajol, Gaga viszont totál elfordul, arccal és testtel is, így csak a fülét sikerül megpuszilnia. A Golden Globe-on az énekesnő legalább még mosolygott a gesztus miatt, de itt már ezt sem tudták magukra erőltetni.

A szakértő szerint ezek a jelek egyértelműen arra mutatnak, hogy már semmilyen romantikus vonzalom nincs közöttük, sőt a kötődés is teljesen elmúlt mindkét fél részéről. Ezek után pedig már nem volt meglepő, hogy a Grammyn nem is mutatkoztak együtt.

A szakértő véleménye így végülis teljesen egybevág azzal, amit a pár ismerősei is nyilatkoztak: Lady Gaga és Christian eltávolodtak egymástól. Ez persze nem zárja ki azt, hogy esetleg egy harmadik személy, mondjuk Bradley Cooper miatt indult el ez a folyamat…

Még több

Divat