Megvan, mikor fog szülni Meghan hercegné? 

A fanok már alig várják, hogy megérkezzen Harry és Meghan bébije.

Megvan, mikor fog szülni Meghan hercegné? 

Amióta 2018 októberében bejelentették, hogy a royal pár első gyermekét várja, azóta megy a találgatás, hogy vajon mikor is érkezik pontosan. Ezért az amerikai Cosmopolitan kimatekozta a kis trónörös születésének idejét.

A Kensington-palota szerint


A nagy hír bejelentése a palota Twitterén történt, ahol azt is megosztották a rajongókkal, hogy a baba 2019 tavaszára várható. Persze ezzel nem vagyunk beljebb, hiszen ez bármit jelenthet március 20. és június 21. között.

A hercegné alapján

via GIPHY

Meghant egyik rajongója faggatta még januárban arról, hogy mikor érkezik a pici pontosan. Meglepő módon, a hercegné válaszolt neki. Azt mondta, hogy jelenleg a hatodik hónapban van, és a szülés pedig április végén vagy május elején esedékes.

George Clooney elszólta magát

via GIPHY

A színésznek elege lett abból, hogy Meghant a külföldi sajtó negatív színben igyekszik feltüntetni, és meg akarta védeni a hercegnét. A nyilatkozatában a következőt mondta: „Mindenhova követik Meghan Marklet, üldözik és becsmérlik. Egy nő, aki 7 hónapos terhes, és üldözik, követik, becsmérlik pont úgy, ahogy azt Dianával is tették, a történelem megismétli önmagát.”

Szóval ezek szerint, ha a hercegné február 12-én 7 hónapos, tehát 28 hetes terhes volt,  akkor április 12-én lesz 36 hetes. Magát a szülést a 40. hétre szokták belőni, ami Meghan esetében május 10-et jelent. Biztosat persze már csak akkor tudunk mondani, amikor a Kensington-palota bejelenti, hogy megszületett a trónörökös. Addig is sűrűn érdemes csekkolni a palota Twitter oldalát.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat