Egyre nagyobb a botrány a világhírű webshop körül

Rengeteg az elégedetlen vásárló, aki a neten mutatja meg a balul elsült rendelését.

Egyre nagyobb a botrány a világhírű webshop körül

Szinte napról napra kerül elő egy-egy újabb vásárló, aki a PrettyLittleThing nevű oldalról rendelt magának ruhát, de egyáltalán nincs vele megelégedve. A csajok problémája szinte kivétel nélkül a mérettel van, ami mellé néha a silány minőség is társul. Talán nincs még egy ilyen webshop a neten, aminek ennyire rossz híre van.

A legújabb „áldozat” egy 21 éves angol lány, aki egy rövid piros ruhát rendelt magának. Charlotte Olliffe 22 fontért, azaz nagyjából 8 ezer forintért vette a kritikán aluli darabot. Az eredeti kép alapján egyébként egy nagyon csini ruháról van szó, de amit a lány kapott, az egyáltalán nem hasonlít rá.

Bár Charlotte a szokásos méretben rendelte meg a ruhát, ahogyan máskor is szokta, az egyáltalán nem állt rajta jól. Sőt, a képen úgy tűnik, mintha egy rongydarabot dobott volna magára, úgyhogy az anyag minősége is teljesen vállalhatatlan.

A lány a Twitteren osztotta meg követőivel, hogy mennyire csalódott a cégben. Persze a kommentekben próbálták elviccelni a dolgot, azért egy portörlő rongy kicsit drága 8 ezer forintért.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat