Így néznek ki a kedvenc filmjeleneteid a valóságban

Mindig is érdekelt, hogyan készülnek a számítógépes trükkök? Csekkold a képeket, és még arra is rájössz, hogy mennyire aprólékosan dolgoznak a CGI-technikusok!

Bosszúállók

Emlékszel a Hirtelen 30 szexi pasijára? Akkor az is biztos megvan, hogy Mark Ruffalo mostanában Bruce Bannerként menti meg az emberiséget. Viszont azt tuti nem tudtad, hogy ilyen pöttyös arc kell ahhoz, hogy Hulkká változzon, igaz?

 A galaxis őrzői

A film varázsa: Mordályt valójában egy zöld kezeslábasban lévő ember alakítja (aki amúgy ha jobban megnézed, Kirk a Szívek szállodájából). De a mellette lévő, nagydarab Draxen szinte semmilyen számítógépes effektet nem hajtottak végre!

Jumanji

A Szikla sem egy igazi sziklán mászott a naplementében….

Egyiptom istenei

És az Egyiptom isteneit sem egy igazi egyiptomi templomban forgatták. Viszont elképesztő, milyen aprólékosan kidolgozták a részleteket, nem?

Forráskód

Szép is lett volna, ha Jake Gyllenhaalnak egy igazi vonattal kellett volna megküzdenie a Forráskódban…(amúgy nem igazán spoiler, nyugi!)

A dzsungel könyve

Tudtad, hogy A dzsungel könyvében a Mauglit játszó kisfiú volt az egyetlen hús-vér szereplő? Mindenki más a CGI teremtménye!

Még több

Divat