Tóth Andi őszintén beszélt betegségéről

Az énekesnő évek óta durva pánikbetegséggel küzd.

Tóth Andi őszintén beszélt betegségéről

Tóth Andi mostanában bomba formában van és boldogabb, mint valaha! Szabó Ádámmal egy éve találtak egymásra, és azóta is óriási a szerelem közöttük. Azonban Andi életében voltak rosszabb periódusok is, amiről most őszintén beszélt a Best magazinnak.

Lassan öt éve élek Budapesten, folytonos hajtásban vagyok. Sokáig nem tudtam megbeszélni senkivel a problémáimat, és egyre csak gyűlt bennem a feszültség. Nem voltak itt a barátaim és a családtagjaim sem. Egy idő után pánikbeteg lettem. Az orvosok először az hitték, epilepsziás vagyok, mert amikor rohamom volt, kapkodtam a levegőt, fennakadt a szemem, habzott a szám, rángatóztam. Néha még előfordul, de már sokkal ritkábban. Szerencsére Ádámra mindenben számíthatok!

Az énekesnő azt is elárulta, hogy mindigis fiús lánynak tartotta magát, ezért egy kicsit meglepő módját választotta annak, hogy levezesse ezt a stresszt. Andi ugyanis kőkemény boksz edzésekkel igyekszik oldani a benne lévő feszültséget, a küzdősportnak és Ádámnak köszönhetően pedig már sokkal ritkábban jön elő betegsége.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat