6 izgalmas film a péntek esti lazuláshoz

Hosszú volt a hét? No para, kapcsolódj ki ezekkel az izgi filmekkel este!

6 izgalmas film a péntek esti lazuláshoz

Éjsötét árnyék (21:00, Viasat3)

Az Éjsötét árnyék egészen a 18. században kezdődik, amikor a Collins család Amerikába ment új életet kezdeni. Meggazdagodtak a halászatból, és kisvárost építettek Maine államban, ami a nevüket viseli. Két évtizeddel később Barnabas (Johnny Depp) vezeti a birtokot, gazdagságánál csak a nők iránti vágya nagyobb. Ám elkövet egy hibát, összetöri egy boszorkány szívét, aki bosszúból elátkozza és élve eltemeti. Aztán a jelenben Barnabast véletlenül kiszabadítják sírjából. A vámpírpasi visszatér a régi birtokra, és találkozik a zavart utódaival. Elhatározza, hogy visszaállítja családja hírnevét. Johnny Depp? Vámpírok? Humor? Izgalom? Pipa!

Deja Vu (23:50, HBO2)

Jöhet egy brutál jó akciófilm Denzel Washingtonnal és Val Kilmerrel? A Deja Vu-ben Denzel Doug Carlin ügynököt alakítja, aki egy kompon történt katasztrófa ügyében nyomoz, amikor az esettől látszólag független halálesethez hívják. De Carlin biztos benne, hogy a két eset mégis összefügg. Ekkor váratlanul megkeresik őt egy szigorúan titkos katonai kutatóközpontból, ahol lehetősége nyílik betekinteni a múltba. Doug minden titkolózás ellenére rájön, hogy nemcsak megfigyelheti a múltbéli eseményeket, hanem meg is változtathatja a végkifejletet. Ez pedig még egy kis misztikus vonulatot is ígér!

Egyiptom istenei (18:40, Film+)

Ez az a film, ami szó szerint tele van jó pasikkal. Figyelj, soroljuk: Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau (azaz Jaime Lannister), Rufus Sewell, Chadwick Boseman és Brenton Thwaites, aki amilyen ismeretlen, olyan helyes. Emellett pedig maga a sztori sem rossz, bár kétséges mennyire tudsz majd ilyen szereplők mellett odafigyelni. Széth (Gerard Butler), a sivatag könyörtelen istene magához ragadja Egyiptom trónját, az egykor békés és virágzó birodalmat káoszba és pusztulásba taszítja. Lázadó halandók egy csapata Bekkel (Brenton Thwaites) az élen szövetkezik Hórusszal (Nikolaj Coster-Waldau), hogy megállítsák a kegyetlen nagyurat. Nagyon kemény, Trónok harca-szintű csatákra számíts!

Charlie angyalai: Teljes gázzal (21:45, HBO)

Girl powerre és akciódús szórakozásra vágysz? Akkor kapcsolj a Charlie angyalaira! Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz klaszikusát nyilván nem kell bemutatnunk. De azt amúgy tudtad, hogy a mellékszerepekben olyan pasik tűnnek fel, mint Jennifer Aniston exe, Justin Theroux? Vagy Joey a Jóbarátokból, azaz Matt LeBlanc? És Rodrigo Santoro vagy épp Luke Wilson feltűnt? Nem, ugye? Hát ezért (is) érdemes újranézni Charlie angyalai 2003-as felvonását!

Az amerikai (21:00, Paramount Channel)

George Clooney alakítja a címszereplő amerikait, Jacket, aki nem mellesleg bérgyilkos. Ahogy az az ő korában lenni szokott, megfogadja, hogy a következő akció lesz az utolsó. Ez egy olasz vidékre szólítja őt, ahol meglepetésére bensőséges beszélgetésbe bonyolódik egy pappal és szerelmi viszonyba keveredik egy helyi szépséggel. Ugyanakkor egy veszélyes árnyfigura is a nyomában van és talán titokzatos megbízója sem teljesen az, aminek látszik. Na, felcsigáztuk az érdeklődésedet?

Nyolc tanú (22:30, Moziverzum)

A Nyolc tanú egy vérbeli thriller. Az amerikai elnököt a spanyolországi körútjának egy állomásán megsebesíti egy orvlövész. A rendőrség lezárja a várost és a titkos ügynökök a merénylő után vetik magukat, el kell fogni az illetőt, mielőtt újra lecsapna. Barnes és Taylor ügynökök megpróbálnak eligazodni a szemtanúk ellentmondó vallomásai között. Mindenki mást látott és senki sem mond igazat. Az nyomozók ezért az eseményről készült híradó- és amatőr felvételeket is átnézik, hátha észrevesznek valamit… Ha imádod a karakterekkel együtt találgatni, vajon ki lehet a tettes, ez a film neked való!

Még több

Divat