Ezért a hotelért őrülnek most meg az Insta-celebek

Neked mennyit érne meg, hogy itt pózolhass néhány trendi kép erejéig?

Ezért a hotelért őrülnek most meg az Insta-celebek

Az Insta-sztárok az utóbbi időben új kedvenc úti célra leltek Ibizán, a San Antonio-ban található Wi-Ki-Woo hotelt ugyanis úgy alakították ki, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeiknek. Hogy ez tulajdonképpen mit jelent?

Hát azt, hogy minden, de tényleg MINDEN rózsaszín árnyalatokban pompázik, és gyakorlatilag bárhol lehet lőni egy olyan fotót, ami jól mutat majd az Instagramon. Ez pedig nagyon vonzó azoknak, akik 1000 kilométereket is hajlandóak utazni egy jó képért.

A szálloda medencéje például pont olyan, mint egy Barbie-házé, a vízen szív alakú úszógumik lebegnek. A szobák pink és babakék árnyalatokat kaptak, kis erkéllyel, rálátással a tengerre. Itt sincs semmi akadálya annak, hogy a wannabe sztárok kattintsanak pár szexi szelfit.

A világ legjobban „instázható” hoteljében körülbelül 50 ezer forintba kerül egy éjszaka, de a trendi képekért ez is megéri a celebeknek. Amúgy eddig főleg reality sztárok látogattak el hozzájuk, és többségük az Egyesült Királyságból érkezett. Neked hogy tetszik a menő szálloda?

Még több

Divat