Egy hétig minden nap szexeltem, ez történt

Egy bátor újságírólány bevállalta, hogy 1 héten keresztül összebújik a pasijával, és minden nap becsekkolt, hogy éppen miket tapasztalt.

Egy hétig minden nap szexeltem, ez történt

Sam Milan iszonyatosan elfoglalt blogger, ami miatt elég kevés ideje jut szinte mindenre – beleértve a szexet is. Éppen ezért találta ki, hogy egy teljes hónapig naponta egymásnak esnek a szerelmével, de végül úgy döntött, hogy kicsiben kezdi, és beéri 7 nappal is első nekifutásra. A pasija boldogan mondott igent az ötletre, és belevágtak életük legszexibbnek tűnő kihívásába.

Az első nap Samnek be sem kellett dobni az ötletet, hogy a hancúrrészre tekerjék a napjukat, mert már egész nap azt várták, hogy kipipálhassák az együttlétet a listán. Aztán ahogy teltek a napok, kénytelen volt előkapni a naptárát, hogy precízen megtervezze a hancúrmeetingeket, hiszen meló mellett nagyon nehezen hozták össze korábban is a dolgot a szerelmével: „Már a második nap arra jöttem rá, hogy sokkal jobb betervezni a szexet, mint nem szexelni egyáltalán” – mesélte Sam a friss tapasztalatait.

A harmadik naptól viszont kezdett a tervezés a spontaneitás rovására menni, ezért a kreatív lány szexjátékokat és csábító fehérneműt vetett be, hogy ne legyen annyira feladat-jellegű az összebújás. Hatalmas tanulság volt számára, hogy milyen sokat jelent az intimitás, és hogy néha jobb nagyokat ölelkezni, mint egyből rátérni a lényegre.

A hét vége felé totálisan kifáradt – és nem csak a random bedobott új pózok miatt, hanem attól is, hogy bármilyen fáradtak is voltak a fiújával, le kellett hozniuk a kötelező napi adagot. „Eddig azt hittem, hogy szerettem a szexet és szeretem is, de rájöttünk, hogy kicsit kreatívabbnak kell lennünk, különben nem fogjuk tudni összehozni” – árulta el az aggodalmait Sam. De végül meglett a 7/7-es végeredmény és az újságírólány rengeteget dologra rájött magával kapcsolatban és a szexről is: „Megtanultam, hogy számít az ágyban is a véleményem, és simán mondhatok nemet, ha valamihez épp nincs kedvem. Arról nem is beszélve, hogy az intimitástól és a köztem és a szerelmem között lévő kapcsolódástól kicsit sem kell félnem.”

Még több

Divat