Megőrül az internet ezért az övért

Imádják az netezők ezt a kiegészítőt!

Megőrül az internet ezért az övért

A homokóra alkatú csajok gyakran találják magukat szembe azzal a problémával, hogy a farmerük eláll rajtuk a csípő- vagy derékrésznél. Ezt persze egy fancy övvel igyekeznek orvosolni, de néha ez sem segít. Viszont a net most felfedezte a megoldást: a Suosdey nevű márka ugyanis olyan övet dobott piacra, amit pont emiatt fejlesztettek ki.

A csat nélküli „okosövet” kétféleképpen lehet hordani. Az egyik még azt is lehetővé teszi, hogy a mosdóban se kelljen kibontani az övet, mert szabadon hagyja a nadrág gombját:

A kiegészítő összesen 5 színben elérhető: szürke, fekete, kék, bézs és barna. Az ára pedig 1400 és 4700 forint között van attól függően, hogy az Amazonon melyik eladótól, milyen dizájnnal vásárolod meg. A honlapon már 200-an a maximum, 5-ös csillagra értékelték a terméket, és rengeteg pozitív kommentet is kapott.

„Ezt használva végre nem áll el a farmerem, így nem kell 10 percenként igazgatnom magamon” – írja egy lelkes vevő. „Nagyon könnyű a használata, egyszerűen szuper” – teszi hozzá egy másik. A netezők egyszerűen imádják az új szerzeményt, szerinted is ennyire zseniális?

Még több

Divat