Megőrül a világ ezért a fürdőruháért

Irtó nagy meglepetés a fürdőruci hátulja!

Megőrül a világ ezért a fürdőruháért

A népszerű divatmárka, a Missguided egy elég durva fürdőruhát dobott a piacra. Elölről elég átlagosan néz ki: négyzetes nyak-, magasított combkivágás. Na de hátulról! Az már teljesen más. A fürdőruci hátán ugyanis alig van valami anyag. Konkrétan néhány extra vékony pánt tartja össze az egészet, amitől nagyon merész, tangabugyis lookká alakul a dolog.

A fürdőruhát amúgy 18 fontért (vagyis 6700 forintért) lehet kapni . És a legkeményebb az egészben az az, hogy csak úgy veszik, mint a cukrot! Szóval nagyon sokan imádják, és olyanokat kommentelnek, hogy „tutira magammal viszem ezt a kövi nyaralásomkor” meg „miért akarom én ezt annyira a legközelebbi utazásomra?”. Valaki pedig szimplán csak annyit írt: „csak egy egyszerű női fürdőruha 2020-ból, nincs itt semmi látnivaló.”  

Viszont vannak olyanok is, akik azért annyira nem lelkesednek a kihívó beach outfitért. „Úristen, mit szólna ehhez az apám?!” – írta egy tini, betaggelve az egyik barátnőjét. Emellett pedig olyan hozzászólások érkeztek, hogy „ugye ez valami rossz vicc?” és  „ez nem is fürdőruha, hanem fehérnemű!”.

A Missguided is érezte, hogy kicsit megosztóra sikerült a termékük, ezért az Instán saját magukból is viccet csinálva reklámozták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

When you have a Skype interview at 11, and a pool party at 3 🍾Shop the ‘red square neck g string thong swimsuit’ for £10/$15 on site now ⚡#missguided

MISSGUIDED (@missguided) által megosztott bejegyzés, Márc 21., 2019, időpont: 4:00 (PDT időzóna szerint)

„Amikor Skype interjúd van 11-kor, de medencés bulira kell menned 3-kor.” LOL

Te fel mernéd venni ezt a fürdőrucit?

Még több

Divat