Szörnyen néz ki a valóságban ez a netről rendelt ruha

Újabb elrontott rendeléstől hangos a net.

Szörnyen néz ki a valóságban ez a netről rendelt ruha

Egy brit lány, Niamh O’Donnell nemrég 200 font, azaz nagyjából 74 ezer forint értékben rendelt pár ruhát a PrettyLittleThing nevű webshopból. Ez az online bolt már hírhedt arról, hogy néha mennyire gagyi cuccokat küld ki a lelkes vásárlóknak. Legutóbb például egy koktélruhát rendelt az oldalról egy brit diák, amit csak az egyik lábára tudott felhúzni. Legtöbbször pont a méretezéssel van a gond, így már biztosan kitaláltad, hogy a legújabb sztori is ezzel kapcsolatos lesz.

Niamh egyik kedvenc ruhája a rendeléséből, amit egy esti partira szeretett volna felvenni, úgy állt rajta, mintha magára húzott volna egy szemeteszsákot. A képen úgy tűnik, hogy valaki még segít is összefogni hátul a ruhát, hogy az le ne essen. Pedig az eredeti képen látszik, hogy egy nagyon jól szabott ruciról van szó.

A csalódott vásárló persze azonnal a Twitterre rohant, hogy mindenkivel megossza a szerencsétlen esetet. Ezt írta a poszt mellé: „Amikor a PrettyLittleThing rendelésed nem találkozik az elvárásaiddal.”

Végül kiderült, hogy az összes ruhát vissza kellett küldenie, mert egyik sem úgy állt rajta, ahogy szerette volna. Niamh azért megjegyezte, hogy legalább egy jót nevettek a barátnőjével, viszont az biztos, hogy ez volt a legszerencsétlenebb netes rendelése.

Még több

Divat