Sztárok, akik büszkén vállalják, hogy plasztikáztattak

Csekkold le, kik vannak a listán!

Sztárok, akik büszkén vállalják, hogy plasztikáztattak

Cardi B

A belevaló rapper csajszi akkor csináltatta meg a melleit, amikor még táncosnőként dolgozott, de a mai napig büszkén vállalja őket. Azt szokta mondani, élete legjobb döntése volt, amikor megvette őket.

 

View this post on Instagram

 

LET ME HEAR YOU SAY ! Fit by @bryanhearns I weight 118 pounds now I need some food and 🍆🍆

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on Mar 2, 2019 at 6:10pm PST

Iggy Azalea

Iggy szintén nagyobb cicikre váltott, sőt, 2016-ban az orrát is átszabatta. Plasztikai sebészével nagyon jó barátságot ápol. Mindig nyíltan vállalta, hogy több szépészeti beavatkozáson átesett már, mert nem híve a titkolózásnak. Úgy gondolja sokkal jobb úgy, ha a fanok tudják róla az ilyesmit.

 

View this post on Instagram

 

@fashionnova

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on Mar 10, 2019 at 2:54pm PDT

Kelly Rowland

A Destiny’s Child egykori sztárja 2008-ban érezte úgy, hogy ideje kés alá feküdnie. Eredetileg A kosárméretű melleiből B-seket varázsoltak neki a sebészek. Akkor azt nyilatkozta, nagyon sokat javított az operáció a lelki egészségén, önbizalmán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on Mar 2, 2018 at 5:06am PST

Kaley Cuoco

Az Agymenők dögös sztárja mindössze 18 éves volt, amikor plasztikcicikre váltott. „Gyakorlatilag nem voltak melleim! Ez volt életem legjobb döntése. Azelőtt sokszor aránytalannak éreztem magam. A műtét után sokkal jobban éreztem magam a bőrömben!” – mondta régebben az amerikai Cosmónak.

 

View this post on Instagram

 

✨💫⚡globes indeed 🍾💁🏼

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Jan 9, 2017 at 12:38am PST

Tyra Banks

A szupermodell az orrát műttette meg évekkel ezelőtt, mert a porcok nagyon megvastagodtak benne. Bár lélegezni tudott a nem túl komoly rendellenességtől, végül az operáció mellett döntött. Szereti a mostani nóziját, de azt már kevésbé, hogy a szerencsés, természetesen gyönyörű nők megszólják emiatt.

Ariel Winter

A Modern család sztárja mindössze 17 éves volt, amikor elhatározta, hogy mellkisebbítésre megy. Ekkor a kosármérete már elérte a 70G-t. A műtét során két méretet faragtak le róla. „Nem is tudom elmondani, milyen érzés volt, miután megvolt az operáció. Egy héttel később ruhákat próbáltam és sírtam közben, olyan boldog voltam. Új embernek éreztem magam. Úgy éreztem, végre olyan vagyok, amilyennek amúgy lennem kellett volna!” – mondta el egy interjúban.

 

View this post on Instagram

 

Never been timid🤷🏻‍♀️👊🏼 @composuremag

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Oct 7, 2018 at 2:24pm PDT

Még több

Divat