Justin Bieber feleségével trollkodik a neten

Az énekes nagyon vicces képet osztott meg, viszont ennek Hailey nem annyira örült.

Justin Bieber feleségével trollkodik a neten

Justin Bieber igazi mókamesterré nőtte ki magát! Legutóbbi tréfáját április 1-jén sütötte el, amikor egy ultrahang képet posztolt egy pocaklakóról minden magyarázat nélkül. Ez a vicc ugyan kiverte néhány rajongójánál a biztosítékot, és bocsánatot is kellett érte kérnie, de még ez sem állította meg a szexi énekest az újabb tréfálkozástól.

Ezúttal is felesége a vicc tárgya, vagyis inkább kettejük, hiszen egy olyan képet posztolt, amin az ő és Hailey Baldwin teste össze vannak retusálva. Az eredmény pedig egy eléggé ijesztő személy lett, akinek már neve is van: „Jailey”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The internet gotta chill 😂😂😂😂 jailey for real

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Ápr 13., 2019, időpont: 4:51 (PDT időzóna szerint)

Úgy tűnik, Hailey nem volt elragadtatva ettől a fotótól, hiszen ezt kommentálta alá: „Lolol I hate this.” (Lolol, utálom ezt.) – sőt, még Justin anyja is kikészült a szörnyű kép láttán, aki azt írta, „NO please make it stop.” (NE, kérlek, fejezd be!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Us too, @haileybieber. Us too. #CommentsByCelebs

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés, Ápr 13., 2019, időpont: 5:10 (PDT időzóna szerint)

Az tuti, hogy a válásukról szóló pletykák ellenére, a pár ennél szerelmesebb már nem is lehetne egymásba! Biebs a napokban ugyanis saját maga írt verset a feleségéről, és már be is költöztek az első közös otthonokba. Reméljük, ezek a vicces posztok azt mutatják, hogy Justin mentálisan is egyre jobban van.

Neked bejött Jailey, vagy szerinted is borzalmas?

Menő vagy ciki?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Divat