Kris Jenner elárulta, mennyit is kérnek egy reklámért

Igen, nagyon sokat.

Kris Jenner elárulta, mennyit is kérnek egy reklámért

Amíg az egyszerű halandóknak munkát kell szerezniük azért, hogy pénzt keressenek, addig a celebeknek elég dolgokat posztolni Instára. Ez tény, a világ új rendje, így van és kész. És nyilván azt is tuti tudod, kik a legnagyobb királynői a fizetett tartalomnak a social medián. Hát persze, hogy a Kardashian-Jenner család! 

De vajon azt is tudod, hogy Kim, Kourtney, Khloé, Kendall és Kylie mennyit kérnek egy-egy ilyen posztért? Konkrét számokkal sajnos mi sem szolgálhatunk… De Kris Jenner most kicsit beavatta a CBS csatorna Sunday Morning című műsorának nézőit a kulisszatitkokba! A celebklán feje annyit árult el, hogy az összeg „egyértelműen hat számjegyű”.  Például emlékszel arra a botrányos Fyre Fesztiválra, amiről kiderült, hogy csak kamu? Na, azt ugye Kendall is reklámozta, a promóért pedig 250 ezer dollárt, vagyis 70 millió forintot kapott!

via GIPHY

„A lányaimat folyamatosan megkeresik, hogy posztoljanak különböző cégekről és márkákról social medián. Külön díjuk van posztra, külön storyra, külön a Facebookra. Egy egész árlistájuk van” – ment bele a részletekbe Kris. Azt is kifejtette, hogy a költségek attól is függnek, hogy melyikőjük teszi fel az Instájára és miről szól a poszt. És ha még a #ad-et is hozzá kell tenniük, az plusz pénzbe kerül, főleg, ha „gyógyszerről van szó, vagy valamiről, amit megisznak vagy megesznek vagy a testükre tesznek.” 

Szóval gyakorlatilag a Kardashian-Jenner család tagjai többet keresnek egyetlen Instagram/Facebook/Twitter kiírással, mint a legtöbb ember egy egész évben. Azért ez elég durva, nem?

via GIPHY

Még több

Divat