Ryan Reynolds megcsalta Blake Lively-t?

Az exfeleségével, Scarlett Johanssonnal hozták hírbe a sztárt.

Ryan Reynolds megcsalta Blake Lively-t?

Az amerikai OK! magazin nemrég arról cikkezett, hogy Ryan Reynolds egy huszonéves nővel megcsalta a feleségét, de a Gossip Cop nevű lap lebuktatta a hazugságot. Most egy újabb, hasonló sztorival állt elő a magazin: azt állítja ugyanis, hogy a színész most az exével találkozgat. Még egy állítólagos forrás is megszólalt az ügyben: „Azt beszélik, hogy Scarlett Johansson mostanában hívogatja és érdeklődik, hogy mi újság Ryannel. Ő pedig elmesélte Scarletnek, hogy milyen feszült a helyzet otthon és még a megcsalási botránnyal is foglalkoznia kell.”

A kérdéses forrás még azt is hozzátette, hogy a feleségnek egyáltalán nem tetszik, hogy a színész az exével beszélget: „Blake tudja, hogy még mindig beszélnek, de azt nem tudja, hogy milyen gyakran. Biztos nem tetszene neki, hogy Ryan a házasságukról panaszkodik… Egy nő sem akaja hallani, hogy a férje elmond mindent az exének.”

A Gossip Cop megnyugtatta a fanokat, hogy a sztárpár házasságával minden rendben van és a magazin csak kamuzta az egész sztorit. Sőt, Blake nemrég még nyilvánosan is flörtölt a férjével: az Instagramon hagyott neki egy cuki üzenetet kommentben. Egyébként állandóan trollkodnak egymással a közösségi médián keresztül, és ez is bizonyítja, hogy nincs szó semmiféle megcsalásról.

Még több

Divat