Bármelyik pillanatban megszülethet Kim Kardashian 4. gyereke

Akár még az is előfordulhat, hogy egy napon érkezik Harry herceg és Meghan hercegné gyerekével.

Bármelyik pillanatban megszülethet Kim Kardashian 4. gyereke

Kim Kardashian és Kanye West negyedik gyereke már annyira úton van, hogy gyakorlatilag akármikor meg is születhet. De persze a pontos dátumot még csak azért sem tudjuk megtippelni, mert a babát nem Kim hordja ki, hanem egy béranya – pont úgy, ahogy a harmadik gyereket, a kis Chicagót is. De mik azok az infók, amiket biztosan tudhatunk eddig? Összegyűjtöttük a legfontosabbakat:

Fiú!

Szóval ahogy már említettük, béranyát fogadtak fel Kim korábbi veszélyeztetett terhességei miatt, és az is kiderült már már, hogy a baba fiú lesz. Ez azt jelenti, hogy a családban kettő-kettő arányban lesznek a fiúk és a lányok is. Azt is biztosan tudhatjuk, hogy nem ugyanaz a béranya hordja ki ezt a babát, mint az előzőt.

Elvileg május

Bár azt írtuk, hogy gyakorlatilag bármelyik pillanatban megszülethet, a hivatalos infók szerint májusra van kiírva. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem jöhet előbb a világra a baba, akár mondjuk már most hétvégén is.

Kamerák előtt

Kim és Kanye úgy jelentette be a családnak a baba érkezését, hogy közben épp a Kardashianokról szóló reality-t forgatták, vagyis az egész meg van örökítve egy videón.

via GIPHY

North pletykált

Kim legnagyobb lánya, a kis North nem bírta ki, hogy ne mondja el a hírt ovis társainak, így a pletyka, miszerint a család újra babát vár, irtó gyorsan elterjedt.

Már a nevet is sejteni lehet

Bár Kim még nem árult el semmi konkrétumot azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a baba neve, de még az is előfordulhat, hogy kivételesen nem különleges keresztnevet kap a gyerek, hanem Kim bátyjának emlékére Robnak fogják hívni.

Valószínűleg nem lesz több

Persze ezt biztosra soha nem mondhatjuk, de nagyon úgy tűnik, hogy a negyedik babával megállnak, és több gyereket már nem vállal a celebpár. Pláne, mert annál nem is lehetne semmi sem tökéletesebb, hogy lesz a családban 2 fiú és 2 lány.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat