Elképesztő a legújabb ruhatrend

Már megint valami olyan tér vissza a 2000-es évekből, amit örökre el akartál felejteni.

Elképesztő a legújabb ruhatrend

Talán még te is emlékszel a 2000-es évek egyik legközönségesebb, legmegosztóbb trendjére, a szinte kötelező tanga-villantásra. Akkoriban nem volt olyan vörös szőnyeges esemény, amelyen Halle Berry, Gillian Anderson, Britney Spears, Christina Aguilera vagy Paris Hilton meg ne mutatta volna, mit vett a ruhája alá.

A legmenőbb fehérnemű azokban az években egyértelműen a magasan szabott csíktanga volt, ami eredeti funkcióját aligha tudta ellátni, ellenben őrületesen szexinek számított.

Nos, nagyon úgy néz ki, ez a kevesek által hiányolt trend lassan, de vissza fog kúszni a köztudatba. Ha ez tényleg megtörténik, akkor az egyértelműen Mrs. Bieber hibája lesz. Hailey ugyanis egy olyan Alexander Wang ruhában ment az idei MET-gálára, amiből beépített tangabugyit villantott.

 

View this post on Instagram

 

Met! Thank you for having me again @voguemagazine and thank you @alexanderwangny 💕

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on May 6, 2019 at 8:59pm PDT

Ha esetleg nem vagy kibékülve ezzel a trenddel, ne aggódj, van más is, aminek 2019-ben hódolhatsz. Nézd meg például, milyen az idei legmenőbb hajszín és manikűr, csekkold a sminkeket, de a fürdőruhákról se feledkezz meg.

Tudtad például, hogy ebben az évben ez a pöttyös ruci az influenszerek kedvence? Konkrétan mindenkinek jól áll, teljesen mindegy, az illető hány éves, milyen magas vagy milyen testalkatú.

Még több

Divat