Kourtney Kardashian szülinapi ruhája egyszerűen rettentes

Pedig inkább a szexi lett volna Kourtney célja…

Kourtney Kardashian szülinapi ruhája egyszerűen rettentes

Kourtney Kardashiannek még április 18-án volt a 40. születésnapja, amit nyilván hatalmas bulival kellett megünnepelniük. A kerek évfordulóról viszont csak most jelent még meg vizuális bizonyíték, mégpedig a Kardashian-család valóságshow-jában. Az erről készült felvételt Kourtney is megosztotta az Instáján„a szülinapi bulimon elvesztettem a telóm (ez azt jelenti, hogy irtó jól sikerült az este), szóval ez az egyetlen videó, amim van. Szerencsére épp forgattunk, és a szülinapi rész ma este lesz látható!”– írta.

A videón egyébként az látszik, ahogy Kourtney bevonul a partira a kislányával. És bár Penelope is nagyon aranyos, a vidiben nem ez a legérdekesebb. Hanem az, hogy milyen elképesztően előnytelen ruhát sikerült választania Kourtney-nak a bulira.

Egy fekete, félig bőr, félig átlátszó outfitről van szó, amit Kourtney nyilván brutáldögösnek gondolt. Viszont sajnos egyáltalán nem szexi, pont a kedvezőtlen részeken nem takarja a csajszit, ezért inkább az eredmény ízléstelen lesz, mintsem vadító. Plusz közelről (Khloé posztjában tudod csekkolni) látszik, hogy mozgás közben egyáltalán nem biztonságos: a nagy táncolásokban az esély, hogy Kourtney hatalmasat villantson extra nagy ebben a ruciban. Mivel nem igazán takarja megfelelően a stratégiailag fontos testrészeket.

Ezen a két videón tudod megnézni Kourtney borzasztó ruháját:

Mit gondolsz Kourtney merész ruhájáról?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Még több

Divat