Ezek voltak a SAG díjátadó legszebb és legrondább ruhái

Dübörög a díjátadó dömping, így a sztároknak újabb outfitet kellett választaniuk a vörös szőnyegre. Csekkold, ezúttal kinek, hogy sikerült!

Tegnap megvolt a színészek céhének díjátadója, azaz a SAG Awards is. Mivel itt a filmeken és a sorozatokon belül a színészek egymás produkcióját díjazzák, ezért igazán felszabadult volt a hangulat, de ez nem jelenti azt, hogy a sztárok kevésbé elegáns ruhákban pompáztak volna. Ezen az estén is éppúgy megpróbálták odatenni magukat, ahogy például a Golden Globe-on vagy a Critics’ Choice Awardson. És míg voltak tényleg káprázatos ruhaköltemények, addig néhányan persze ismét eléggé mellényúltak. Csekkold a galériában ezúttal milyen outfiteket választottak a sztárok!

galéria

Ezek voltak a SAG díjátadó legszebb és legrondább ruhái

Ezek voltak a SAG díjátadó legszebb és legrondább ruhái

Fotó megosztása:

Fotók: US Getty Images

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat