5 dolog, amit véletlenül se viselj egy esküvőn

Ezek a legnagyobb divatbakik, amiket egy lagzin elkövethetsz.

5 dolog, amit véletlenül se viselj egy esküvőn

Eredendő bűn

A legalapabb divatbaki, amit egy esküvőn elkövethetsz, az az, ha fehér színű (vagy nagyon-nagyon világos) ruhában jelensz meg. De ezt ugye mondanunk sem kell, nem igaz? Ha nem akarod egy életre magadra haragítani a menyasszonyt, akkor ezt az egy dolgot ne kövesd el. Ezután már minden más csak formaság!

via GIPHY

Hagyd meg Leónak

Ha a meghívóban az is szerepel, hogy laza lesz az esküvő, attól még hidd el, annyira sosem lesz az, hogy macinaciban ugorj be a lagzira. Mindig jobb inkább túlöltözni egy eseményre, mint alul, és ez erre a szitura is tökéletesen igaz. Offold a joggingot, még ha most olyan menő is, de ha a kényelem annyira nélkülözhetetlen, akkor válassz helyette pamutból készült outfitet!

via GIPHY

A jelszó: nem hétköznapi

Mi az az egyetlen ruhadarab, amit szinte bármelyik nap, bárhová felvehetsz, és tutira nyert ügyed van? Hát a farmer! Viszont van egy rossz hírünk a famer-fanoknak: sajnos az esküvő az egyik kivétel a szabály alól. Oda soha ne menj ennyire mindennapi cuccban, hiszen ez sem elég elegáns.

via GIPHY

Viszlát, villantás!

Megértjük, ha imádod a lyukakat és a szakadásokat egy outfiten, mert tényleg irtó vagányul tud kinézni. Az utcán. A suliban. Bárhol, ami nem egy esküvő. Ugyanez vonatkozik a nagyon mélyen dekoltált felsőkre is. Szóval lehetőleg ne egy esküvőn avasd fel a J.Lo Versace-ruhája inspirált, köldökig kivágott szetted.

via GIPHY

Póló? No-no.

Mi is odáig vagyunk a mostanában szupermenő feliratos pólókért. Meg a szimpla felsőkért is. De sajnos még a kedvenc egyszerű póló is a túl laza kategóriába esik, aminek nincs helye egy esküvőn, úgyhogy a nagy nap erejéig vegyél tőle könnyes búcsút.

via GIPHY

Még több

Divat