A GAS bemutatja ETX keep it green, a GAS öko-barát projektjét (x)

A gyártási folyamat minden egyes láncszeme az öko-innováció vezérelvén alapul a Föld és az emberek védelméért.

A GAS bemutatja ETX keep it green, a GAS öko-barát projektjét (x)

A gyártási folyamat minden egyes láncszeme az öko-innováció vezérelvén alapul a Föld és az emberek védelméért.
Az ipari örökség, etika és esztétika tökéletes egyensúlyban vannak.

Akár 80%-al kevesebb energia és víz.

Tisztelve a környezetünket kevesebb károsanyag-kibocsátás.
Biológiailag termesztett szálakból készült, melyeknél nem használtak mesterséges rovarirtókat és kémiai műtrágyát.
A partnereinknek GOTS minősítésük van.

Pulóver 99586 TAKAO/R ECO 3779
5 zsebes farmernadrág 9934/35 ALBERT SIMPLE WO07

ETX- A keep it green nem egy alkalmi project, hanem az első lépés egy olyan úton, amelyben fenntarthatóság a legfőbb fókuszpont és ez új megközelítésbe helyezi a divathoz és üzlethez való hozzáállásunkat.

Barbara Grotto
marketing és kommunikációs vezető

Új generációs teljes denim öltözet: a márka ikonikus darabjai markáns jelenkori karakterrel

Farmerdzseki 99564 OKLAHOMA X WO74
Póló 99745 SHIRO H/R PK ECO 2622

Pulóver 99587 TAKAO/R HOOD ECO 4840
5 zsebes farmernadrág 99534/35 ALBERT SIMPLE WO51

Pulóver 99724 KESSIE NECK 2888
5 zsebes farmernadrág 99567/68/69 STAR WO65

Farmerdzseki 99570 WARMING S. WO65
Pulóver 99725 KESSIE HOOD 1028

A projekt törzse a szinergia olyan gondosan válogatott partnerekkel, melyek rendelkeznek a GOTS (global organic textile standard) tanúsítvánnyal.

Az anyagok szigorúan organikusak: tiszta pamut termékek tencel gépselyemmel varrva, organikus farmokról, amelyek kizárólag természetes trágyát és rovarirtót használnak.

A férfi denim termékek kényelmes denim anyagból készültek, a női denim anyagok stretchesek, mindegyik esetében jellemző a valódi denim küllem. Az anyagokat az olasz CANDIANI DENIM cég gyártotta, amely nemcsak kiváló minőségű szöveteket kínál, de a cég felszereltsége lehetővé teszi az csekély környezeti hatású gyártási folyamatokat: korlátozza a szennyező anyagok jelenlétét, csökkenti a CO2 kibocsátást, jelentős takarékossággal használ vizet és részt vesz annak helyreállításában.

A koptatási folyamat során kitozánt használnak: ez egy forradalmi anyag, amely természetes eredetű, nem toxikus, bio-kompatibilis, biológiailag lebomló, használatos még kozmetikai és a gyógyászati területen is. A Greenpeace detox kampányának irányelvei alapján javítja az indigo beépülési képességét a szövetszálakba, ezáltal meglehetősen csökkentve a víz és energia felhasználását.

5 zsebes farmernadrág 99566/65 NORTON CARROT WO74
5 zsebes farmernadrág 99534/35 ALBERT SIMPLE WO07
5 zsebes farmernadrág 99534/35 ALBERT SIMPLE WO28
5 zsebes farmernadrág 99534/35 ALBERT SIMPLE WO51

A denim felületkezelések szofisztikált, aprólékos részletkidolgozások, legyen az akár egy apró szakítás vagy életteli koptatás. A lézeres vagy ózonalapú eljárások és kézi szakítások nem csak jelentősen takarékosabb vízfogyasztást biztosítanak, óvják a talajvizet és a dolgozók egészségét, de képesek a márka identitását és örökségét kifejezni a legújabb trendeknek megfelelően.

A tartozékok újrahasznosított anyagból készültek, természetes eredetűek és előállításuk csekély környezeti hatással járnak. A gombok és szegecsek ütés nélküli fémből készültek, amelyek szintetikus kemikáliáktól mentesek, és kizárólag vízalapú festékkel színezettek. A hátsó bőr zsebek árnyalatai növényi színezékkel készültek, olyan eljárási technikával, amely racionalizálja az energia és víz készletek felhasználását.

A poros árnyalatú színkezelés a pólókon és pulóvereken szintén a fenntartható környezetet szolgálja, köszönhetően az élenjáró, vegyi kockázatot minimalizáló tanúsított partnernek. A víztiszta printek, logók vízbázisú technológiával készültek, káros vegyi anyagok nélkül.

Utolsó simításként a címkézés és csomagolás is gondosan készült, újrahasznosított, fenntartható anyagokból.

Még több

Divat