Meghan kedvenc táskája lett a legmenőbb kiegészítő

Neked bejön annyira, hogy beszerezz egyet?

Meghan kedvenc táskája lett a legmenőbb kiegészítő

A 2020-as tavasz egyik kedvenc kiegészítője lett a bézs vagy tevebarna színekben pompázó pouch táska, aminek Meghan hercegné nagy rajongója. Nem csoda, hiszen ezt a tatyót nagyon könnyű más darabokkal kombinálni, jól mutat színes, de akár fekete-fehér, szürke ruhákkal is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marbecs Boutique (@marbecs_boutique) által megosztott bejegyzés, Márc 11., 2020, időpont: 4:08 (PDT időzóna szerint)

Viselheted elegáns szettekhez, de farmerhez és lapos sarkú cipőhöz szintén extra csini. Egyszerűen azt lehet mondani, ez egy univerzális darab! Már amennyiben nem szeretnél a telefonon és a tárcádon kívül mást magaddal vinni az aktuális kiruccanásodra, mert nagyon mást kis méretei miatt nem lehet belepakolni.

Meghan hercegné legutóbb akkor viselt ilyet, amikor a Nemzetközi Nőnap alkalmából ellátogatott egy brit középiskolába, ahol egy jó hangulatú előadást is tartott. Aznap fekete, egyenesszárú 7/8-os farmerbe bújt, fehér blúzt, valamint bézs blézert vett fel. Ehhez pedig a megszokott tűsarkút viselte, ami ezúttal fekete-barna színű volt. A lookhoz tökéletesen passzoló pouch táska pedig megkoronázta ezt a laza, mégis menő összeállítást!

US Getty Images

Még több

Divat