ByeAlex dzsekije „kell és kész” kategória

Már az első kávé előtt teljesen beleszerettünk – mármint a farmerdzsekibe.

ByeAlex dzsekije „kell és kész” kategória

Imádjuk a zenéjét, bírjuk a stílusát, és most már a vadiúj farmerdzsekije is belopta magát a szívünkbe. Utóbbival ByeAlex a Facebook-oldalán villogott, amit ráadásul saját testvére készített, akiről köztudott, hogy nagyon tehetséges képzőművész – Amarilla készítette többek között a Kedvesem ikonikus háttéranimációját az Eurovíziós Dalfesztivál idején, de több lemezborítót is tervezett Alex számára, és idén a brit Vogue-ba is bekerült az egyik illusztrációjával.

„Múlt héten megkértem rá a húgomat, hogy tervezzen nekem egy farmerdzsekit. Egész héten dolgozott vele. Tegnap küldte a végeredményt… Mondta, hogy már csak az elején van minimális simítgatás és kész. Nektek hogy tetszik? Szerintem, ha meghozza a posta Londonból, én aludni is ebben fogok!” – írja Alex posztjában.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat