Ennél a retro kiegészítőnél nem lesz nagyobb menőség idén nyáron!

Tuti lapul még egy-kettő a fiókodban!

Ennél a retro kiegészítőnél nem lesz nagyobb menőség idén nyáron!

Ha azok közé tartoztál idén, akik a karantén alatt nem, hogy nem merték levágni a hajukat, de még az ollót is elrejtették, hogy még véletlenül se essenek kísértésbe, akkor biztosan szereztél néhány extra centit a séródnak. És talán az is lehet, hogy már meg is szeretted a hosszú tincseidet. Vagy épp most érted el az álomhosszt. 

De valljuk be, egyelőre bármennyire is nem úgy tűnik, hamarosan elkerülhetetlenül itt a kánikula, ami nem barátja az Aranyhaj-stílusnak. A nagy melegben éppen ezért minden trükköt bevetsz majd, hogy eltüntesd  a nyakadról a rátapadt szálakat, de sajna lófarokban sem hordhatod örökké a hajad á la Ariana Grande. (Helló, fejfájás!) És itt jön képbe a méltatlanul elfeledett a hajcsipesz!

A retro hajkellék igazán univerzálisan használható. Ő nem tesz különbséget a hullámos és egyenes frizura, a sok vagy kevés haj között. Minden tincset a helyén tart, ráadásul őrülten cuki tud lenni. Köszönj el a bohókás scurnchie-tól (de azért ne dobd ki, egy kis játékosság sosem rossz), és válts elegánsabb lookra ezzel a másik, ’90-es évekből szabadult kiegészítővel.

View this post on Instagram

anyone else obsessed with claw clips? 🤷🏼‍♀️

A post shared by Denisa (@denisakud) on

Még több

Divat